Sitenin sağında bir giydirme reklam

BBP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı

SİYASET 21.04.2018 - 23:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BBP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı

Tek liste ile gidilen seçimlerde Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Bıyık seçildi.
  Büyük Birlik Partisi Nevşehir Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Yapılan kongreye BBP Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş, BBP Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman , Partililer, Alperen Gençler ile delegeler katıldı. Kongrenin divan başkanlığını BBP Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman yaparken kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Yönetim ve denetim raporları okunarak ibra edildi. Siyasi konuşmalar gerçekleştirildikten sonra tek liste ile seçime gidildi. Yapılan seçim sonrasında BBP Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatının yeni başkanı Mehmet Bıyık oldu. Kapanışta teşekkür konuşması gerçekleştiren BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bıyık,  "Almış olduğum bu sorumluluğun bilincinde olarak, Şehit Muhsin Başkanımızın mirasını en iyi yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutsal görevin beraber yürüyecegimiz yönetim kurulu üyelerimize ve milletimize hayırlı olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyor, katılım gösteren gönüldeşlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Bıyık seçildi.

 

Büyük Birlik Partisi Nevşehir Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Yapılan kongreye BBP Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş, BBP Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman , Partililer, Alperen Gençler ile delegeler katıldı. Kongrenin divan başkanlığını BBP Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman yaparken kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Yönetim ve denetim raporları okunarak ibra edildi.



Siyasi konuşmalar gerçekleştirildikten sonra tek liste ile seçime gidildi. Yapılan seçim sonrasında BBP Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatının yeni başkanı Mehmet Bıyık oldu.



Kapanışta teşekkür konuşması gerçekleştiren BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bıyık,  "Almış olduğum bu sorumluluğun bilincinde olarak, Şehit Muhsin Başkanımızın mirasını en iyi yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutsal görevin beraber yürüyecegimiz yönetim kurulu üyelerimize ve milletimize hayırlı olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyor, katılım gösteren gönüldeşlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.