Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Öğrenciler 'Afrin' Koreografisi Hazırladı

GÜNCEL 19.03.2018 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Öğrenciler 'Afrin' Koreografisi Hazırladı

Afrin’in Mehmetçikler tarafından temizlenmesi sonrasında öğrenciler Afrin mesajı verdi
  Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na hazırlamış oldukları koreografi ile destek verdiler.   TSK tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın 58.gününde Afrin’in teröristlerden temizlenmesinin ardından Nevşehir Demet Sezen kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri hazırladıkları koreografi ile Mehmetçiğe destek verdi. Okul bahçesinde yaklaşık 110 öğrencinin katıldığı koreografide TSK’nin ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ismini verdiği operasyonun simgesi de öğrenciler tarafından hazırlanan lastiklerle de oluşturuldu.
Afrin’in Mehmetçikler tarafından temizlenmesi sonrasında öğrenciler Afrin mesajı verdi

 

Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na hazırlamış oldukları koreografi ile destek verdiler.

 

TSK tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın 58.gününde Afrin’in teröristlerden temizlenmesinin ardından Nevşehir Demet Sezen kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri hazırladıkları koreografi ile Mehmetçiğe destek verdi. Okul bahçesinde yaklaşık 110 öğrencinin katıldığı koreografide TSK’nin ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ismini verdiği operasyonun simgesi de öğrenciler tarafından hazırlanan lastiklerle de oluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.