Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş ve Okul Müdürlerinden Kardelen Koleji’ne Ziyaret

EĞİTİM 28.02.2018 - 20:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş ve Okul Müdürlerinden Kardelen Koleji’ne Ziyaret

Nevşehir’in sevilen yöneticilerinden Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ateş ve beraberindeki heyet Özel Kardelen Koleji’nde incelemelerde bulundu.
  Geçmişte Milli Eğitim bünyesinde başarılı yöneticiliği ile de dikkatleri üzerine toplayan enerjik ve vizyoner Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş, Gülşehir Karacaşar Ortaokulu Müdürü Anıl Kadir Eranıl, Gülşehir Tomurcuk Anaokulu Müdürü Fevzi Reçber, Koordinatör öğretmen Ahmet Doğan ve bilgisayar öğretmeni Tuğba Ersan Kardelen Koleji konferans salonu, yemekhane, eğlence merkezi ve sınıflarında inceleme yaptılar.   Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş geçmişten beri gelişimini takip ettiği Kardelen Koleji’nin son yıllarda fiziki yapı ve kadro itibari ile de çok gelişme gösterdiğini bizzat gözlemledi ve görüşlerini paylaştı. Ziyaretçiler arasında bulunan Koordinatör Anıl Kadir Eranıl ve bilgisayar öğretmeni Tuğba Ersan, kendilerinin de bu okul mezunu olduklarını ve Kardelen Koleji’nin bambaşka bir konuma geldiğini görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı'da inceleme gezisine katılan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ateş’e ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
Nevşehir’in sevilen yöneticilerinden Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ateş ve beraberindeki heyet Özel Kardelen Koleji’nde incelemelerde bulundu.

 

Geçmişte Milli Eğitim bünyesinde başarılı yöneticiliği ile de dikkatleri üzerine toplayan enerjik ve vizyoner Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş, Gülşehir Karacaşar Ortaokulu Müdürü Anıl Kadir Eranıl, Gülşehir Tomurcuk Anaokulu Müdürü Fevzi Reçber, Koordinatör öğretmen Ahmet Doğan ve bilgisayar öğretmeni Tuğba Ersan Kardelen Koleji konferans salonu, yemekhane, eğlence merkezi ve sınıflarında inceleme yaptılar.

 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş geçmişten beri gelişimini takip ettiği Kardelen Koleji’nin son yıllarda fiziki yapı ve kadro itibari ile de çok gelişme gösterdiğini bizzat gözlemledi ve görüşlerini paylaştı. Ziyaretçiler arasında bulunan Koordinatör Anıl Kadir Eranıl ve bilgisayar öğretmeni Tuğba Ersan, kendilerinin de bu okul mezunu olduklarını ve Kardelen Koleji’nin bambaşka bir konuma geldiğini görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı'da inceleme gezisine katılan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ateş’e ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.