Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenler, Jimnastik Dersinde Hünerlerini Sergiledi

EĞİTİM 21.02.2018 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenler, Jimnastik Dersinde Hünerlerini Sergiledi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencileri Anaokulundan itibaren sporla ilgileniyor.
  Jimnastik çocuğun hem eğlenip hemde gelişimini destekleyen bir spor dalıdır. Hareket etmeye ve kaslarını esnetmeye ihtiyaç duyan çocuklar için jimnastik, en ideal sporlardan biridir.   Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğretmenleri de çocuğun spor ile erken yaşta tanışmasının avantajlarını şöyle dile getirdi; “Jimnastiğe erken yaşta başlamanın avantajı çocuğun koordinasyon, algılama, uygulama evrelerinde daha fazla tekrar yaparak öğrenme gelişimini kusursuz bir şekilde tamamlamasıdır.Tıpkı diğer spor dallarında olduğu gibi çocukların hem fiziksel hem sosyal açıdan gelişimlerine çok olumlu etkisi oluyor.”
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencileri Anaokulundan itibaren sporla ilgileniyor.

 

Jimnastik çocuğun hem eğlenip hemde gelişimini destekleyen bir spor dalıdır. Hareket etmeye ve kaslarını esnetmeye ihtiyaç duyan çocuklar için jimnastik, en ideal sporlardan biridir.

 

Özel Kardelen Koleji Anaokulu öğretmenleri de çocuğun spor ile erken yaşta tanışmasının avantajlarını şöyle dile getirdi; “Jimnastiğe erken yaşta başlamanın avantajı çocuğun koordinasyon, algılama, uygulama evrelerinde daha fazla tekrar yaparak öğrenme gelişimini kusursuz bir şekilde tamamlamasıdır.Tıpkı diğer spor dallarında olduğu gibi çocukların hem fiziksel hem sosyal açıdan gelişimlerine çok olumlu etkisi oluyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.