Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da Karla Mücadele Çalışması

BELEDİYELER 19.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da Karla Mücadele Çalışması

Kaymaklı Belediyesi, beldede etkili olan kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
  Dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle beldede ulaşıma kapanan yolları Kaymaklı Belediyesi ekipleri, açma çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların olağan yaşamlarının devam etmesini sağladı.   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolların bir an evvel ulaşıma açtıklarını belirterek, “Kar yağışından dolayı hiç bir vatandaşımızın olumsuz etkilenmemesi, özellikle hastalarımızın ulaşım imkanları için beldemizde tüm cadde ve sokaklar açıldı” dedi.
Kaymaklı Belediyesi, beldede etkili olan kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle beldede ulaşıma kapanan yolları Kaymaklı Belediyesi ekipleri, açma çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların olağan yaşamlarının devam etmesini sağladı.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolların bir an evvel ulaşıma açtıklarını belirterek, “Kar yağışından dolayı hiç bir vatandaşımızın olumsuz etkilenmemesi, özellikle hastalarımızın ulaşım imkanları için beldemizde tüm cadde ve sokaklar açıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.