Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor- Aksarayspor Maçını Bekleyen Büyük Tehlike

SPOR 01.01.2018 - 18:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor- Aksarayspor Maçını Bekleyen Büyük Tehlike

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 14 Ocak Pazar günü Aksaray Belediyespor’u Gazi stadyumunda konuk edecek.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor ligin ikinci devresinin ilk maçında Aksaray Belediyespor’u Gazi stadyumunda konuk edecek.  Nevşehirspor ve taraftarlarının bugüne kadar son derece centilmence takımlarına destek vermesinin yanı sıra özellikle Aksaray Belediyespor taraftarlarının deplasmanda yapmış oldukları holiganlıklar maçtan daha çok önem arz ediyor.  İlk yarı oynanan maçlarda deplasmanlarda otobüslerine sakladıkları sopa, bıçak ve benzeri kesici aletlerle rakip takım taraftarlarına saldıran Aksaray Belediyspor taraftarları son olarak ise Kayseri deplasmanı sonrasında ise Nevşehirspor bayraklarını köprüden indirerek çiğnemiş Nevşehir’e ve Nevşehirspor taraftarlarına ağır hakaretlerde bulunmuştu.   İşte tüm bu gelişmelerin yanı sıra 14 Ocak 2018 Pazar günü temsilcimiz Nevşehirspora konuk olacak Aksaray Belediyespor maçı öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu olmak üzere, Nevşehir Valisi, AK Parti Nevşehir Milletvekillerine büyük görev düşüyor. Nitekim iki şehir arasında yaşanan gerginliği gün ve gün artıran Aksaray Belediyespor taraftarlarının maçı Gazi Stadyumunda izlemeleri olası büyük bir tehlikeyi de gözler önüne seriyor.   İşte tüm bu gelişmelerin ardından iki şehrin daha fazla gerginlik ve istenmeyen olayların yaşanmaması için Aksaray Belediyespor taraftarlarına maç yasağı uygulaması futbol şiddetinin önüne geçecek olan en güzel karar olacağı dikkatlerden kaçmamalı.  
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 14 Ocak Pazar günü Aksaray Belediyespor’u Gazi stadyumunda konuk edecek.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor ligin ikinci devresinin ilk maçında Aksaray Belediyespor’u Gazi stadyumunda konuk edecek.  Nevşehirspor ve taraftarlarının bugüne kadar son derece centilmence takımlarına destek vermesinin yanı sıra özellikle Aksaray Belediyespor taraftarlarının deplasmanda yapmış oldukları holiganlıklar maçtan daha çok önem arz ediyor.  İlk yarı oynanan maçlarda deplasmanlarda otobüslerine sakladıkları sopa, bıçak ve benzeri kesici aletlerle rakip takım taraftarlarına saldıran Aksaray Belediyspor taraftarları son olarak ise Kayseri deplasmanı sonrasında ise Nevşehirspor bayraklarını köprüden indirerek çiğnemiş Nevşehir’e ve Nevşehirspor taraftarlarına ağır hakaretlerde bulunmuştu.

 

İşte tüm bu gelişmelerin yanı sıra 14 Ocak 2018 Pazar günü temsilcimiz Nevşehirspora konuk olacak Aksaray Belediyespor maçı öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu olmak üzere, Nevşehir Valisi, AK Parti Nevşehir Milletvekillerine büyük görev düşüyor. Nitekim iki şehir arasında yaşanan gerginliği gün ve gün artıran Aksaray Belediyespor taraftarlarının maçı Gazi Stadyumunda izlemeleri olası büyük bir tehlikeyi de gözler önüne seriyor.

 

İşte tüm bu gelişmelerin ardından iki şehrin daha fazla gerginlik ve istenmeyen olayların yaşanmaması için Aksaray Belediyespor taraftarlarına maç yasağı uygulaması futbol şiddetinin önüne geçecek olan en güzel karar olacağı dikkatlerden kaçmamalı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.