Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Derinkuyu Temsilciliğine Fikret Sarı Atandı

NEVŞEHİR 25.12.2017 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA Derinkuyu Temsilciliğine Fikret Sarı Atandı

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Nevşehir Derinkuyu İlçe Temsilciliği görevine Fikret Sarı getirildi.
  Derinkuyu gençliği için hayırlı olsun. Merkezi İstanbul’da bulunan, Genel Başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Nevşehir, Derinkuyu İlçe Temsilciliğine Fikret Sarı atandı.   Atamalarla ilgili açıklama yapan Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “Bilgili, donamımlı, ahlaklı, millet ve vatan şuuruyla hareket edecek yeni nesiller için uğraş veriyoruz. Nevşehir’in tüm belde ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İlçe Temsilcisi olan arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu görevi hakkıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi.   Ellialtı;” Bu çabalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Nevşehir AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar 'a AK Parti Nevşehir Millet Vekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider 'e, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e, Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar 'a şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.   Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Derinkuyu İlçe Temsilcisi Fikret Sarı konuşmasında “Öncelikle Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) il temsilcimiz Hüsamettin Ellialtı'ya teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Yüklendiğimiz bu sorumluluk Derinkuyu ve genç kardeşlerimiz için hayırlara vesile olur inşallah. “Derinkuyu'nun geleceği için tüm genç kardeşlerimizle el ele omuz omuza çalışacağız” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Nevşehir Derinkuyu İlçe Temsilciliği görevine Fikret Sarı getirildi.

 

Derinkuyu gençliği için hayırlı olsun. Merkezi İstanbul’da bulunan, Genel Başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Nevşehir, Derinkuyu İlçe Temsilciliğine Fikret Sarı atandı.

 

Atamalarla ilgili açıklama yapan Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “Bilgili, donamımlı, ahlaklı, millet ve vatan şuuruyla hareket edecek yeni nesiller için uğraş veriyoruz. Nevşehir’in tüm belde ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İlçe Temsilcisi olan arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu görevi hakkıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

 

Ellialtı;” Bu çabalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Nevşehir AK Parti İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar 'a AK Parti Nevşehir Millet Vekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider 'e, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e, Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar 'a şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Derinkuyu İlçe Temsilcisi Fikret Sarı konuşmasında “Öncelikle Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) il temsilcimiz Hüsamettin Ellialtı'ya teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Yüklendiğimiz bu sorumluluk Derinkuyu ve genç kardeşlerimiz için hayırlara vesile olur inşallah. “Derinkuyu'nun geleceği için tüm genç kardeşlerimizle el ele omuz omuza çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.