Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Özlediği Nezih Ortama Kavuştu

NEVŞEHİR 18.12.2017 - 23:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Özlediği Nezih Ortama Kavuştu

Nevşehir’de ailem ile bir yere gidemiyorum diyenlere hitap eden Osmanlı (Ottoman) Kafe restauranta kavuştu.
  Nevşehir’de ailelere yönelik hizmet vermeyen başlayan Osmanlı (Ottoman) kafe misafirlerinden büyük takdir topluyor. Nevşehir Damat İbrahim Paşa Külliyesinde daha önce aş evi olarak hizmet veren bina şimdilerde Osmanlı kültürünü yaşatmaya başladı. Son derece nezih bir ortamda misafirlerini ağırlayan Osmanlı (Ottoman) kafe restaturantta geçmişten bugüne Osmanlı kültürü yaşatılması dikkatlerden kaçmadı.   İşletme sahibi Neşet Atseven, Vakıflar Bölge Müdürlüğünden dört yıl önce kiralandığını ve yaklaşık 3 yıldır da resmi işler ile uğraşmasının ardından da hiçbir tarihi kültüre zarar verilmeden bir yıldır yapılan çalışmaların sonunda işletmemizi hizmete açmış bulunuyoruz dedi. Atseven, “ Biz Nevşehir’de tarihimize sahip çıkmanın yanı sıra günümüze kadar süre gelen değişimlere ayak uydurarak Osmanlı Kafe restaurantı hizmete açmış bulunuyoruz. Tabi ki restorasyon yapmak istediğimizi biz kendimiz talep ettik. Talebimize de olumlu yanıt gelmesiyle birlikte hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan kendimiz yaptık Bizler bu binayı hizmete kavuşturmak için hiçbir doğal yapıya zarar vermedik aksine gerekli tadilatları yaptık.. Nevşehir’de ailem ile nezih bir ortama gidemiyorum diyen tüm halkımızı Osmanlı kültürünü yaşatmış olduğumuz Osmanlı Kafeye bekliyoruz” diye konuştu.   
Nevşehir’de ailem ile bir yere gidemiyorum diyenlere hitap eden Osmanlı (Ottoman) Kafe restauranta kavuştu.

 

Nevşehir’de ailelere yönelik hizmet vermeyen başlayan Osmanlı (Ottoman) kafe misafirlerinden büyük takdir topluyor. Nevşehir Damat İbrahim Paşa Külliyesinde daha önce aş evi olarak hizmet veren bina şimdilerde Osmanlı kültürünü yaşatmaya başladı. Son derece nezih bir ortamda misafirlerini ağırlayan Osmanlı (Ottoman) kafe restaturantta geçmişten bugüne Osmanlı kültürü yaşatılması dikkatlerden kaçmadı.

 

İşletme sahibi Neşet Atseven, Vakıflar Bölge Müdürlüğünden dört yıl önce kiralandığını ve yaklaşık 3 yıldır da resmi işler ile uğraşmasının ardından da hiçbir tarihi kültüre zarar verilmeden bir yıldır yapılan çalışmaların sonunda işletmemizi hizmete açmış bulunuyoruz dedi. Atseven, “ Biz Nevşehir’de tarihimize sahip çıkmanın yanı sıra günümüze kadar süre gelen değişimlere ayak uydurarak Osmanlı Kafe restaurantı hizmete açmış bulunuyoruz. Tabi ki restorasyon yapmak istediğimizi biz kendimiz talep ettik. Talebimize de olumlu yanıt gelmesiyle birlikte hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan kendimiz yaptık Bizler bu binayı hizmete kavuşturmak için hiçbir doğal yapıya zarar vermedik aksine gerekli tadilatları yaptık.. Nevşehir’de ailem ile nezih bir ortama gidemiyorum diyen tüm halkımızı Osmanlı kültürünü yaşatmış olduğumuz Osmanlı Kafeye bekliyoruz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.