Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şimdi Moda FETÖ Mağduruyum Demek

GÜNCEL 20.11.2017 - 20:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şimdi Moda FETÖ Mağduruyum Demek

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde düzenlenen operasyonlar sonrasında geçmişte yapmış oldukları pişkinlikleri bile FETÖ mağduruyum diyenler dikkatlerden kaçmadı.
  15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde düzenlenen operasyonlar sonrasında geçmişte yapmış oldukları pişkinlikleri bile FETÖ mağduruyum diyenler dikkatlerden kaçmadı.   Türkiye’de geçmiş dönemde yapmış oldukları hırsızlıkları, dolandırıcılıkları bile ben FETÖ mağduruyum diye gezenler adeta kol geziyor. Nitekim bunun en büyük örneklerinden bir tanesi de Nevşehir’de yaşanıyor. Geçmiş dönemlerde bir takım çalışmalarda bulunmuş ancak daha sonra hırsızlık, dolandırıcılık ve benzeri olaylar sonrasında bulunmuş oldukları mevki ve makamlarda ki işlerine son verilen şahıslar bile FETÖ mağduruyum diye gezmesi dikkatlerden kaçmadı.   FETÖ Mağduruyum Diyen İftiralara Başlıyor   Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de FETÖ mağduru olmasa bile sanki kendini FETÖ mağduruyum diyerek insanlara tanıtan kişi veya kişiler bugüne kadar FETÖ ile bağlantısı olmayan ancak şahsı hırs ve çıkarları doğrultusunda bir başka kişiye iftira atmaktan çekinmeyen kişilerin olması ne kadar tehlikeli bir dönemden geçildiğini bir kez daha gün yüzüne çıkartıyor.   Lale Haber Uyarıyor 15 Temmuz’dan bugüne kadar Nevşehir’de FETÖ ile ilgili yapılan mücadeleleri ve yaşanan tüm gelişmeleri korkmadan, yılmadan siz değerli okuyucularımıza aktardığımız gibi çeşitli iftiralara karşı da vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Mevki, makam sevdası peşinde olan bir takım kişilerin sanki FETÖ mağduru olarak kendilerini yansıtmaları ve kendi çabalarınca etrafında adam toplamaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmaya ve bu şekilde kendilerine yaklaşan şahıslara polise bildirmeleri konusunda uyarmayı bir borç biliriz.
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde düzenlenen operasyonlar sonrasında geçmişte yapmış oldukları pişkinlikleri bile FETÖ mağduruyum diyenler dikkatlerden kaçmadı.

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde düzenlenen operasyonlar sonrasında geçmişte yapmış oldukları pişkinlikleri bile FETÖ mağduruyum diyenler dikkatlerden kaçmadı.

 

Türkiye’de geçmiş dönemde yapmış oldukları hırsızlıkları, dolandırıcılıkları bile ben FETÖ mağduruyum diye gezenler adeta kol geziyor. Nitekim bunun en büyük örneklerinden bir tanesi de Nevşehir’de yaşanıyor. Geçmiş dönemlerde bir takım çalışmalarda bulunmuş ancak daha sonra hırsızlık, dolandırıcılık ve benzeri olaylar sonrasında bulunmuş oldukları mevki ve makamlarda ki işlerine son verilen şahıslar bile FETÖ mağduruyum diye gezmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

FETÖ Mağduruyum Diyen İftiralara Başlıyor

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de FETÖ mağduru olmasa bile sanki kendini FETÖ mağduruyum diyerek insanlara tanıtan kişi veya kişiler bugüne kadar FETÖ ile bağlantısı olmayan ancak şahsı hırs ve çıkarları doğrultusunda bir başka kişiye iftira atmaktan çekinmeyen kişilerin olması ne kadar tehlikeli bir dönemden geçildiğini bir kez daha gün yüzüne çıkartıyor.

 

Lale Haber Uyarıyor

15 Temmuz’dan bugüne kadar Nevşehir’de FETÖ ile ilgili yapılan mücadeleleri ve yaşanan tüm gelişmeleri korkmadan, yılmadan siz değerli okuyucularımıza aktardığımız gibi çeşitli iftiralara karşı da vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Mevki, makam sevdası peşinde olan bir takım kişilerin sanki FETÖ mağduru olarak kendilerini yansıtmaları ve kendi çabalarınca etrafında adam toplamaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmaya ve bu şekilde kendilerine yaklaşan şahıslara polise bildirmeleri konusunda uyarmayı bir borç biliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.