Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA ‘Benim Sevgili Ailem’ Proje Protokolü İmzalandı

NEVŞEHİR 26.09.2017 - 21:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA ‘Benim Sevgili Ailem’ Proje Protokolü İmzalandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan hibe programına başvuran TÜGVA Nevşehir'in (Parçalanmış aile çocuklarına yönelik) yazmış olduğu proje kabul edildi.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan hibe programına başvuran TÜGVA Nevşehir'in (Parçalanmış aile çocuklarına yönelik) yazmış olduğu proje kabul edildi.   Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı kendini en güzel biçimde ifade eden ve sağlam aile yapısı inancına sahip bir şekilde sosyal uyumlarını sağlamak amacıyla "Benim Sevgili Ailem" Projesi hayata geçirildi.   TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı yaptığı açıklamada : "Bir araya gelmek, bir başlangıçtır. Bir arada bulunmak, bir gelişmedir. Beraber çalışabilmek ise başarıdır." Sözleriyle konuşmasına başlayan Ellialtı konuşmasına şöyle devam etti. İç Anadolu bölgemizin doğal mirasını barındıran, kültür başkenti olan Nevşehir’de uygulanacak olan proje kapsamında parçalanmış aile çocuklarının milli ve manevi değerlerlere bağlı kendini en güzel biçimde ifade edebilen ve sağlam aile yapısı inancına sahip bir şekilde sosyal uyumlarını sağlayarak gençlik ve spor bakanlığı gençlik projeleri destek programının amacının gerçekleşmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti.   Program öncelikleri içerisinde yer alan gençlerin kişisel gelişimlerine destek verilmesi ve gençlerin sosyal yapının organik bir parçası haline getirilmesi ve sosyal yaşamın dışına itilmiş gençlerin sosyal uyumunun desteklenmesi öncelikleriyle ilgilidir. Program hedef kitlesi içerisinde yer alan "ortaokul ve lisede okuyan ayrıca dezavantajlı grup içerisinde yer alan parçalanmış aile çocuğu gençler hedef kitle seçilmiştir. Bu bağlamda Nevşehir merkezde bulunan ortaokul ve lisede eğitim gören 300 (121 kız, 179 erkek) parçalanmış aile çocuğu öğrenci kendilerini ifade etme güçlüklerinden dolayı bulundukları ortamlarda sosyal uyum problemleri yaşamakta ve toplumsal sorumluluklarıyla ilgili olumsuz tutum sergilemektedirler. Kişisel gelişimleri için en önemli konulardan olan kendini ifade edebilme becerisini geliştirmeye ve sosyal uyumlarını sağlamaya yönelik desteklere ihtiyaç duymaktadırlar. Bu sebeple sosyal uyumlarının gelişmesine katkı sağlamak ve bu amaçla drama atölyelerinde gerçekleştirilecek psiko ve sosyo drama etkinliklerine katılımlarını sağlamak amacıyla hedef kitle seçilmişleridir.”   Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Ünlüer,” TUGVA ile ortak işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz bu projede gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü olarak 7'de 70'e bütün vatandaşlarımıza hitap ettiğimiz gibi sosyal yaşamın dışına itilmiş gençlere de her zaman olduğu gibi bütün imkânlarımızı gençlerimizin milli ve manevi gelişimleri doğrultusunda desteklerimizi vereceğiz” dedi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan hibe programına başvuran TÜGVA Nevşehir'in (Parçalanmış aile çocuklarına yönelik) yazmış olduğu proje kabul edildi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan hibe programına başvuran TÜGVA Nevşehir'in (Parçalanmış aile çocuklarına yönelik) yazmış olduğu proje kabul edildi.

 

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı kendini en güzel biçimde ifade eden ve sağlam aile yapısı inancına sahip bir şekilde sosyal uyumlarını sağlamak amacıyla "Benim Sevgili Ailem" Projesi hayata geçirildi.

 

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı yaptığı açıklamada : "Bir araya gelmek, bir başlangıçtır. Bir arada bulunmak, bir gelişmedir. Beraber çalışabilmek ise başarıdır." Sözleriyle konuşmasına başlayan Ellialtı konuşmasına şöyle devam etti. İç Anadolu bölgemizin doğal mirasını barındıran, kültür başkenti olan Nevşehir’de uygulanacak olan proje kapsamında parçalanmış aile çocuklarının milli ve manevi değerlerlere bağlı kendini en güzel biçimde ifade edebilen ve sağlam aile yapısı inancına sahip bir şekilde sosyal uyumlarını sağlayarak gençlik ve spor bakanlığı gençlik projeleri destek programının amacının gerçekleşmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

 

Program öncelikleri içerisinde yer alan gençlerin kişisel gelişimlerine destek verilmesi ve gençlerin sosyal yapının organik bir parçası haline getirilmesi ve sosyal yaşamın dışına itilmiş gençlerin sosyal uyumunun desteklenmesi öncelikleriyle ilgilidir. Program hedef kitlesi içerisinde yer alan "ortaokul ve lisede okuyan ayrıca dezavantajlı grup içerisinde yer alan parçalanmış aile çocuğu gençler hedef kitle seçilmiştir. Bu bağlamda Nevşehir merkezde bulunan ortaokul ve lisede eğitim gören 300 (121 kız, 179 erkek) parçalanmış aile çocuğu öğrenci kendilerini ifade etme güçlüklerinden dolayı bulundukları ortamlarda sosyal uyum problemleri yaşamakta ve toplumsal sorumluluklarıyla ilgili olumsuz tutum sergilemektedirler. Kişisel gelişimleri için en önemli konulardan olan kendini ifade edebilme becerisini geliştirmeye ve sosyal uyumlarını sağlamaya yönelik desteklere ihtiyaç duymaktadırlar. Bu sebeple sosyal uyumlarının gelişmesine katkı sağlamak ve bu amaçla drama atölyelerinde gerçekleştirilecek psiko ve sosyo drama etkinliklerine katılımlarını sağlamak amacıyla hedef kitle seçilmişleridir.”

 

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Ünlüer,” TUGVA ile ortak işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz bu projede gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü olarak 7'de 70'e bütün vatandaşlarımıza hitap ettiğimiz gibi sosyal yaşamın dışına itilmiş gençlere de her zaman olduğu gibi bütün imkânlarımızı gençlerimizin milli ve manevi gelişimleri doğrultusunda desteklerimizi vereceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.