Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Elma'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

BELEDİYELER 29.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Elma'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  Büyük Zaferin 95. Yıl Dönümün ’de Başkan Elma şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında, Türk Ordusu’nun ülke topraklarını hiçbir işgalci güce bırakılamayacağını anlatan bu büyük zaferin 95’inci yıl dönümünü o büyük günde olduğu gibi aynı güç, aynı inanç ve aynı kararlılıkla karşıladığımızı belirtmek istiyorum. Milletimizin birliğine, kardeşliğine, bütünlüğüne ve parlak geleceğimize yönelik gerek ülke sınırlarımız içerisinde veya yakınında gerekse içinde bulunduğumuz coğrafyada çeşitli terör örgütlerinin ve uzantılarının çirkin saldırıları ile karşı karşıyayız. Şu hiçbir zaman unutmamalıdır ki; yapılan her türlü terör hareketi ve girişimleri bizleri yıldırmamakta, aksine bizleri birbirimize daha çok bağlamaktadır. Devletimiz ve milletimiz bin yıldır olduğu gibi bu coğrafyada 2023’leri, 2071’leri milli birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku içinde kutlayıp, bugün ülkemizde yaşanan terör olaylarını ve onların arkasındaki karanlık güçleri en yakın zamanda bertaraf edecektir. Bu duygu ve düşüncelerimle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Büyük Zaferin 95. Yıl Dönümün ’de Başkan Elma şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında, Türk Ordusu’nun ülke topraklarını hiçbir işgalci güce bırakılamayacağını anlatan bu büyük zaferin 95’inci yıl dönümünü o büyük günde olduğu gibi aynı güç, aynı inanç ve aynı kararlılıkla karşıladığımızı belirtmek istiyorum. Milletimizin birliğine, kardeşliğine, bütünlüğüne ve parlak geleceğimize yönelik gerek ülke sınırlarımız içerisinde veya yakınında gerekse içinde bulunduğumuz coğrafyada çeşitli terör örgütlerinin ve uzantılarının çirkin saldırıları ile karşı karşıyayız.

Şu hiçbir zaman unutmamalıdır ki; yapılan her türlü terör hareketi ve girişimleri bizleri yıldırmamakta, aksine bizleri birbirimize daha çok bağlamaktadır. Devletimiz ve milletimiz bin yıldır olduğu gibi bu coğrafyada 2023’leri, 2071’leri milli birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku içinde kutlayıp, bugün ülkemizde yaşanan terör olaylarını ve onların arkasındaki karanlık güçleri en yakın zamanda bertaraf edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.