Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Kayıtlar Yüzde 98 Doldu

EĞİTİM 29.08.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Kayıtlar Yüzde 98 Doldu

Nevşehir’in Lider Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt döneminde çoğu sınıflarda 100 doluluk oranına ulaşılmasının yanında okul genelinde de 98 doluluk oranına ulaşılması dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir’in Lider Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt döneminde çoğu sınıflarda 100 doluluk oranına ulaşılmasının yanında okul genelinde de 98 doluluk oranına ulaşılması dikkatlerden kaçmadı.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde dile getirdi:    “2017-2018 eğitim ve öğretim yılında eğitim görmek üzere birçok velimiz kayıt döneminin başlamasının hemen ardından kurumumuzu tercih etmiştir. Bu durum, işin gerek eğitim boyutu gerekse öğretim boyutu göz önüne alındığında bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesidir. Bizler de üzerimizdeki bu sorumluluğun farkında olan eğitimciler olarak önceki yıllarda elde ettiğimiz rekor başarılara yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz.   Velilerimizin kurumumuzu tercih etmesinde birçok etken vardır. Bu etkenlerin başında da -tabiri caizse- işin mutfağından yetişmiş, her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimi bulunan, müfredata ve her sınıf seviyesindeki kazanımlara hakim, bire bir rehberlik ve grup rehberliği konusunda deneyimli ve bu anlamda her daim elinden gelenin en iyisini yapan, disiplinli, gerek sosyal gerekse akademik yönden başarıya odaklı öğretmen kadromuzun ve öğretmen kadromuza bu yönde rehberlik eden, yeni ve geliştirici fikirlere açık idari kadromuzun varlığı gelmektedir. Zaten 2017 ÖSYS’de kurum olarak elde ettiğimiz 94’lük rekor yerleştirme başarısı da bu durumun en büyük göstergesidir. Önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında da bu bilinçle, başarılarımıza yeni rekorlar ekleyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğimizden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.   Kayıt döneminde teveccüh göstererek bizleri tercih eden, kısa bir sürede çoğu sınıfta 100 doluluk oranına ulaşmamızı sağlayan ve genel kayıtta da 98 doluluk oranına ulaşmamızı sağlayan velilerimize hem kendi adıma hem de kurumum adına en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Kurban Bayramı’nı da şimdiden en içten duygularımla kutluyorum.”
Nevşehir’in Lider Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt döneminde çoğu sınıflarda 100 doluluk oranına ulaşılmasının yanında okul genelinde de 98 doluluk oranına ulaşılması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’in Lider Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt döneminde çoğu sınıflarda 100 doluluk oranına ulaşılmasının yanında okul genelinde de 98 doluluk oranına ulaşılması dikkatlerden kaçmadı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

 

 “2017-2018 eğitim ve öğretim yılında eğitim görmek üzere birçok velimiz kayıt döneminin başlamasının hemen ardından kurumumuzu tercih etmiştir. Bu durum, işin gerek eğitim boyutu gerekse öğretim boyutu göz önüne alındığında bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesidir. Bizler de üzerimizdeki bu sorumluluğun farkında olan eğitimciler olarak önceki yıllarda elde ettiğimiz rekor başarılara yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz.

 

Velilerimizin kurumumuzu tercih etmesinde birçok etken vardır. Bu etkenlerin başında da -tabiri caizse- işin mutfağından yetişmiş, her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimi bulunan, müfredata ve her sınıf seviyesindeki kazanımlara hakim, bire bir rehberlik ve grup rehberliği konusunda deneyimli ve bu anlamda her daim elinden gelenin en iyisini yapan, disiplinli, gerek sosyal gerekse akademik yönden başarıya odaklı öğretmen kadromuzun ve öğretmen kadromuza bu yönde rehberlik eden, yeni ve geliştirici fikirlere açık idari kadromuzun varlığı gelmektedir. Zaten 2017 ÖSYS’de kurum olarak elde ettiğimiz 94’lük rekor yerleştirme başarısı da bu durumun en büyük göstergesidir. Önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında da bu bilinçle, başarılarımıza yeni rekorlar ekleyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğimizden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.

 

Kayıt döneminde teveccüh göstererek bizleri tercih eden, kısa bir sürede çoğu sınıfta 100 doluluk oranına ulaşmamızı sağlayan ve genel kayıtta da 98 doluluk oranına ulaşmamızı sağlayan velilerimize hem kendi adıma hem de kurumum adına en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Kurban Bayramı’nı da şimdiden en içten duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.