Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz Sulsuray Kasabasını Ziyaret Etti

SİYASET 21.08.2017 - 23:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz Sulsuray Kasabasını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabasını ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabasını ziyaret etti. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz belde ziyaretlerine Sulusaray beldesi ile devam etti. Milletvekili Açıkgöz Sulusaray kasabasında ilk olara kahve ziyaretlerinde bulunarak kasabalılar ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Açıkgöz daha sonra ise Suslusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’ı ziyaret ederek belediyenin yapmış olduğu ziyaretler hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Açıkgöz, “Sulusaray Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettik. Beldemizde AK faaliyetler devam ediyor, beldemiz gelişiyor, Nevşehir 'imiz büyüyor. Sulusaraylı hemşerilerimize kilit parke taşı yeni yolları hayırlı olsun. 'Bizim yolumuz, aziz milletimizin yoludur. Durmak Yok Yola Devam'. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal yaşam alanları düzenleyen Belediye Başkanımıza ve belediyemize teşekkürler. Sulusaray Belediyemizin yeni yapılan Güneş Enerji Santralini de inceleme fırsatı bulduk. 'Yenilenebilir enerji, geleceğimizin enerjisidir” dedi. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabasını ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabasını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz belde ziyaretlerine Sulusaray beldesi ile devam etti. Milletvekili Açıkgöz Sulusaray kasabasında ilk olara kahve ziyaretlerinde bulunarak kasabalılar ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Açıkgöz daha sonra ise Suslusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’ı ziyaret ederek belediyenin yapmış olduğu ziyaretler hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Açıkgöz, “Sulusaray Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettik. Beldemizde AK faaliyetler devam ediyor, beldemiz gelişiyor, Nevşehir 'imiz büyüyor. Sulusaraylı hemşerilerimize kilit parke taşı yeni yolları hayırlı olsun. 'Bizim yolumuz, aziz milletimizin yoludur. Durmak Yok Yola Devam'. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal yaşam alanları düzenleyen Belediye Başkanımıza ve belediyemize teşekkürler. Sulusaray Belediyemizin yeni yapılan Güneş Enerji Santralini de inceleme fırsatı bulduk. 'Yenilenebilir enerji, geleceğimizin enerjisidir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.