Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2017 TEOG Yerleştirmede 105 Altınyıldızlı Fen Liseli Oldu

EĞİTİM 08.08.2017 - 21:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2017 TEOG Yerleştirmede 105 Altınyıldızlı Fen Liseli Oldu

2017 TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından Altınyıldız Koleji bir büük başarıya daha imza attı.
  2017 TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından Altınyıldız Koleji bir büük başarıya daha imza attı. 2017 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan 141 öğrenciden 105'i Fen liselerine 36'sı Anadolu Liselerine yerleşmişti. 2017 TEOG sınavlarında 35 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu,105 öğrencisini Altınyıldız Fen Lisesi,Ankara Fen lisesi, Kayseri Fen Lisesi, Nevşehir Fen Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en başarılı Fen liselerine yerleştirme başarısı göstermiştir.36 öğrencisini ise Altınyıldız Anadolu Lisesi ,İstanbul Erkek Lisesi,İstanbul Vefa Anadolu Lisesi,Nevşehir Anadolu Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en başarılı Anadolu liselerine yerleştirdi. Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur.Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak , sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve muhteşem okul kampüsü ile Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.
2017 TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından Altınyıldız Koleji bir büük başarıya daha imza attı.

 

2017 TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından Altınyıldız Koleji bir büük başarıya daha imza attı.

2017 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan 141 öğrenciden 105'i Fen liselerine 36'sı Anadolu Liselerine yerleşmişti.

2017 TEOG sınavlarında 35 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu,105 öğrencisini Altınyıldız Fen Lisesi,Ankara Fen lisesi, Kayseri Fen Lisesi, Nevşehir Fen Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en başarılı Fen liselerine yerleştirme başarısı göstermiştir.36 öğrencisini ise Altınyıldız Anadolu Lisesi ,İstanbul Erkek Lisesi,İstanbul Vefa Anadolu Lisesi,Nevşehir Anadolu Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en başarılı Anadolu liselerine yerleştirdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur.Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak , sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve muhteşem okul kampüsü ile Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.