Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Cami Yıkılıyor Ancak Tedbir Dahi Alınmıyor

NEVŞEHİR 02.08.2017 - 15:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Cami Yıkılıyor Ancak Tedbir Dahi Alınmıyor

Nevşehir 350 Evler mahallesinde bulunan Dirikoç Cami yıkılıyor.
Nevşehir 350 Evler mahallesinde bulunan Dirikoç Cami yıkılıyor.   Nevşehir 350 evler mahallesinde bulunan Dirikoç camisinin yıkımı sırasında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması tedirginliğe neden oldu.   Güvenlik önlemi alınmaması yanında her hangi bir tedbir alınmaması Dirikoç cami bahçesinde bulunan 40 yıllık 2 adet ağaca zarar vereceği vatandaşlarca haber ihbar hattımıza bildirildi.   Mahalle Sakinleri cami yıkımı sırasında güvenlik önlemi alınmaması konusunda yetkilileri uyardıkları ancak tüm uyarıları rağmen her hangi bir önlemin alınmadığını belirttiler.   İşte Caminin YIKIM VİDEOSU              
Nevşehir 350 Evler mahallesinde bulunan Dirikoç Cami yıkılıyor.

Nevşehir 350 Evler mahallesinde bulunan Dirikoç Cami yıkılıyor.

 

Nevşehir 350 evler mahallesinde bulunan Dirikoç camisinin yıkımı sırasında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması tedirginliğe neden oldu.

 

Güvenlik önlemi alınmaması yanında her hangi bir tedbir alınmaması Dirikoç cami bahçesinde bulunan 40 yıllık 2 adet ağaca zarar vereceği vatandaşlarca haber ihbar hattımıza bildirildi.

 

Mahalle Sakinleri cami yıkımı sırasında güvenlik önlemi alınmaması konusunda yetkilileri uyardıkları ancak tüm uyarıları rağmen her hangi bir önlemin alınmadığını belirttiler.

 

İşte Caminin YIKIM VİDEOSU

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.