Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haberimiz Ses Getirdi Nevşehir'de O Cami Açıldı

NEVŞEHİR 17.07.2017 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haberimiz Ses Getirdi Nevşehir'de O Cami Açıldı

Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com kentin ve vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. ,
Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com  kentin ve vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. ,   LALE HABER YAZIYOR YAPILMAYANLAR YAPILIYOR !   Lale Haber olarak 10 Temmuz 2017 tarihinde Nevşehir Organize Sanayide Cuma Günleri Eziyet Devam Ediyor haberimiz sonrası yetkililer olaya müdahil oldu haberimiz sonrası o hafta Cuma günü cemaatle Cuma namazı kılındı.   DEMEKKİ İSTENİLİRSE OLABİLİYORMUŞ !   Nevşehir-Acıgöl karayolunun 10’uncu kilometresindeki Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde cami inşaatı yaklaşık 7 yıldan beri bitirilemiyordu.   Haberimiz öncesi , 7 yıldır açılamayan cami nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan tüm işletmelerin çalışanları özellikle Cuma namazlarında hala açılmayan cami nedeniyle Boğazköy,Tepeköy’e servisler ile namaz kılmaya gidiyorlar. Hatta bazı cumalarda kendilerine pratik çözüm üreten işçiler bir Un Fabrikasında Cuma Namazını kılıyorlar.   Haberimiz sonrası o cami açıldı Organize Sanayi cemaati 14 Temmuz 2017 Cuma günü huşu içinde güzel bir Cuma namazı kıldı.   Haberimiz sonrası halkın sesine kulak veren yetkililere Lale Haber olarak teşekkür ediyoruz.   İşte o haberimizi okumak için TIKLAYIN     
Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com kentin ve vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. ,

Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com  kentin ve vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. ,

 

LALE HABER YAZIYOR YAPILMAYANLAR YAPILIYOR !

 

Lale Haber olarak 10 Temmuz 2017 tarihinde Nevşehir Organize Sanayide Cuma Günleri Eziyet Devam Ediyor haberimiz sonrası yetkililer olaya müdahil oldu haberimiz sonrası o hafta Cuma günü cemaatle Cuma namazı kılındı.

 

DEMEKKİ İSTENİLİRSE OLABİLİYORMUŞ !

 

Nevşehir-Acıgöl karayolunun 10’uncu kilometresindeki Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde cami inşaatı yaklaşık 7 yıldan beri bitirilemiyordu.

 

Haberimiz öncesi , 7 yıldır açılamayan cami nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan tüm işletmelerin çalışanları özellikle Cuma namazlarında hala açılmayan cami nedeniyle Boğazköy,Tepeköy’e servisler ile namaz kılmaya gidiyorlar. Hatta bazı cumalarda kendilerine pratik çözüm üreten işçiler bir Un Fabrikasında Cuma Namazını kılıyorlar.

 

Haberimiz sonrası o cami açıldı Organize Sanayi cemaati 14 Temmuz 2017 Cuma günü huşu içinde güzel bir Cuma namazı kıldı.

 

Haberimiz sonrası halkın sesine kulak veren yetkililere Lale Haber olarak teşekkür ediyoruz.

 

İşte o haberimizi okumak için TIKLAYIN 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.