Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

15 Temmuzda Tarihe Tanıklık Eden En Kritik Yerdi

NEVŞEHİR 15.07.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

15 Temmuzda Tarihe Tanıklık Eden En Kritik Yerdi

15 Temmuz 2016 günü darbe girişiminde bulunan hainlerin morali Nevşehir'de ki hareketli dakikalar sonrası bozuldu.
15 Temmuz 2016 günü darbe girişiminde bulunan hainlerin morali Nevşehir'de ki hareketli dakikalar sonrası bozuldu.   1 yıl önce bugün darbe girişiminde bulunan Türk Silahlı Kuvvetlere sızmış olan bir grup hain karşılarında kahraman Türk Milletini ile vatansever asker ve polisi karşısında buldu.   Devletin tanklarını, uçaklarını ve silahlarını kullanarak darbe yapmaya kalkışan ve yüzlerce insanın şehir olmasına ve binlercesinin de yaralanmasına sebep olan hainler başarısız oldu.   Havalimanlarının kontrollerini ele geçirerek darbeye karşı gelişecek askeri operasyonların önünü kesmeye çalışan hainlere karşı en büyük darbelerden biri de Nevşehir Kapadokya Havalimanından geldi.   Güneydoğudan hava yolu ile getirilen özel hareket polisleri Ankara ve İstanbul havalimanlarının darbecilerin kontrolünde olması nedeniyle Nevşehir Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Havalimanına indirildi.   Buraya indirilen özel harekat polisleri karayolu ile Ankara'ya giderek oradaki darbecilerin hevesini kursaklarında bıraktı.    Şimdi tadilat nedeniyle kapanacak olan tarihe şahitlik yapan Kapadokya Havalimanı 1 Kasım 2017 tarihinde yeniden hizmete açılacağı öğrenildi.   
15 Temmuz 2016 günü darbe girişiminde bulunan hainlerin morali Nevşehir'de ki hareketli dakikalar sonrası bozuldu.

15 Temmuz 2016 günü darbe girişiminde bulunan hainlerin morali Nevşehir'de ki hareketli dakikalar sonrası bozuldu.

 

1 yıl önce bugün darbe girişiminde bulunan Türk Silahlı Kuvvetlere sızmış olan bir grup hain karşılarında kahraman Türk Milletini ile vatansever asker ve polisi karşısında buldu.

 

Devletin tanklarını, uçaklarını ve silahlarını kullanarak darbe yapmaya kalkışan ve yüzlerce insanın şehir olmasına ve binlercesinin de yaralanmasına sebep olan hainler başarısız oldu.

 

Havalimanlarının kontrollerini ele geçirerek darbeye karşı gelişecek askeri operasyonların önünü kesmeye çalışan hainlere karşı en büyük darbelerden biri de Nevşehir Kapadokya Havalimanından geldi.

 

Güneydoğudan hava yolu ile getirilen özel hareket polisleri Ankara ve İstanbul havalimanlarının darbecilerin kontrolünde olması nedeniyle Nevşehir Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Havalimanına indirildi.

 

Buraya indirilen özel harekat polisleri karayolu ile Ankara'ya giderek oradaki darbecilerin hevesini kursaklarında bıraktı. 

 

Şimdi tadilat nedeniyle kapanacak olan tarihe şahitlik yapan Kapadokya Havalimanı 1 Kasım 2017 tarihinde yeniden hizmete açılacağı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.