Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

154 Hakimin Görev Yeri Değişti

GÜNCEL 14.07.2017 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

154 Hakimin Görev Yeri Değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu, 154 idari yargı mensubunun görev yerini değiştirdi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu, 154 idari yargı mensubunun görev yerini değiştirdi.   Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yayımladığı İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle, 154 hakimin görev yerini değiştirdi.   Hakimlerin görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatların yarın mesai bitimine kadar gönderileceği ifade edilen duyuruda, kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, tebligat yapılmasını beklemeksizin taleplerini en geç 17 Temmuz'a kadar Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) personel ekranından iletmesi istendi.   Duyuruda, şunlar kaydedildi: "Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."  
Hakimler ve Savcılar Kurulu, 154 idari yargı mensubunun görev yerini değiştirdi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu, 154 idari yargı mensubunun görev yerini değiştirdi.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) yayımladığı İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle, 154 hakimin görev yerini değiştirdi.

 

Hakimlerin görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatların yarın mesai bitimine kadar gönderileceği ifade edilen duyuruda, kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, tebligat yapılmasını beklemeksizin taleplerini en geç 17 Temmuz'a kadar Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) personel ekranından iletmesi istendi.

 

Duyuruda, şunlar kaydedildi:

"Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.