Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Gençler Yardımlarınızı Bekliyorlar

NEVŞEHİR 09.06.2017 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Gençler Yardımlarınızı Bekliyorlar

Nevşehir ilinde 7 imam hatipli genç örnek kampanya ilgi bekliyor.
Nevşehir ilinde 7 imam hatipli genç örnek kampanya ilgi bekliyor.   Nevşehir ilinde 7 imam hatipli genç olarak başlatmış olduğu '' HER ÇOCUK BAYRAMLIK İSTER '' Kampanyasıyla yardıma ihtiyacı olan çocuklar için maddi ve manevi olarak yardım bekliyorlar.   7 İmam Hatipli Genç , Yapılacak tüm yardımsevere bu yardımlara vesile olmaya davet ettiler. Peygamber efendimiz (s.a.s) de buyurduğu gibi hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Biz bu kampanyayı başlatan gençler olarak yardımlarınızı az çok demeden yapacağınıza inanıyoruz. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul buyursun.. dediler
Nevşehir ilinde 7 imam hatipli genç örnek kampanya ilgi bekliyor.

Nevşehir ilinde 7 imam hatipli genç örnek kampanya ilgi bekliyor.

 

Nevşehir ilinde 7 imam hatipli genç olarak başlatmış olduğu '' HER ÇOCUK BAYRAMLIK İSTER '' Kampanyasıyla yardıma ihtiyacı olan çocuklar için maddi ve manevi olarak yardım bekliyorlar.

 

7 İmam Hatipli Genç , Yapılacak tüm yardımsevere bu yardımlara vesile olmaya davet ettiler. Peygamber efendimiz (s.a.s) de buyurduğu gibi hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Biz bu kampanyayı başlatan gençler olarak yardımlarınızı az çok demeden yapacağınıza inanıyoruz. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul buyursun.. dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.