Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NHVÜ Günlük Atama Skandalı

NEVŞEHİR 05.06.2017 - 18:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NHVÜ Günlük Atama Skandalı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde skandal devam ediyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde skandal devam ediyor.   Nevşehir  Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü değiştiği günden beri trajik komik işlerin arka arkası kesilmiyor.   Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi  eski Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç döneminde Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş’ın NHVÜ yeni rektörü Mazhar Bağlı gelir gelmez görevden alıyor.   Ve yerine Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz getiriliyor.   Şimdi ne var diyeceksiniz burada Profesör olan üniversitede Doç vekaleten dekanlık yapıyor.   Hadi buraya kadar güzel aradan geçen zaman sonrası Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi   Mazhar Bağlı bu sefer ilginç bir olaya imza atıyor.   Kendi tarafından atanan NHVÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Halil İbrahim Oğuz’u yeniden görevden alıyor ve yerine Prof. Dr. Nesimi Aktaş’ı yeniden Dekan olarak atıyor. Atamadan 1 gün geçmeden yeniden görevden alıyor.   Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi  Rektörü televizyona çıkmaktan fazla üniversitede olmayınca bol bol imza atıyor. Ne yapıldığını da kendinin de bilmediği iddia ediliyor.     Kısa zamanda  görevden alınan dekan Nesimi Aktaş’ın yerine Prof. Dr. Ertan Özensel dekan vekili olarak atanıyor.   Bütün haberlerimiz gerçek olunca tek kelime açıklama yapamayan NHVÜ Rektörü Sayın Mazhar Bağlı bakalım bu sefer açıklama yapacak mı ?     Göreve geldiğinizde aldığını dekanı neden geri göreve verdiniz ? Ne değişti bu zaman diliminde ?   Prof. Dr. Nesimi Aktaş’ı hangi işinizi yapmadı da daha hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken Aktaş yeniden görevden aldınız ?   Doçentti Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin gözde bölümlerinden olan Mühendislik-Mimarlık dekanı olarak Üniversitede o kadar profesör varken nasıl atadınız ?  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde skandal devam ediyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde skandal devam ediyor.

 

Nevşehir  Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü değiştiği günden beri trajik komik işlerin arka arkası kesilmiyor.

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi  eski Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç döneminde Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş’ın NHVÜ yeni rektörü Mazhar Bağlı gelir gelmez görevden alıyor.

 

Ve yerine Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz getiriliyor.

 

Şimdi ne var diyeceksiniz burada Profesör olan üniversitede Doç vekaleten dekanlık yapıyor.

 

Hadi buraya kadar güzel aradan geçen zaman sonrası Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi   Mazhar Bağlı bu sefer ilginç bir olaya imza atıyor.

 

Kendi tarafından atanan NHVÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Halil İbrahim Oğuz’u yeniden görevden alıyor ve yerine Prof. Dr. Nesimi Aktaş’ı yeniden Dekan olarak atıyor. Atamadan 1 gün geçmeden yeniden görevden alıyor.

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi  Rektörü televizyona çıkmaktan fazla üniversitede olmayınca bol bol imza atıyor. Ne yapıldığını da kendinin de bilmediği iddia ediliyor.  

 

Kısa zamanda  görevden alınan dekan Nesimi Aktaş’ın yerine Prof. Dr. Ertan Özensel dekan vekili olarak atanıyor.

 

Bütün haberlerimiz gerçek olunca tek kelime açıklama yapamayan NHVÜ Rektörü Sayın Mazhar Bağlı bakalım bu sefer açıklama yapacak mı ?  

 

Göreve geldiğinizde aldığını dekanı neden geri göreve verdiniz ? Ne değişti bu zaman diliminde ?

 

Prof. Dr. Nesimi Aktaş’ı hangi işinizi yapmadı da daha hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken Aktaş yeniden görevden aldınız ?

 

Doçentti Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin gözde bölümlerinden olan Mühendislik-Mimarlık dekanı olarak Üniversitede o kadar profesör varken nasıl atadınız ?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.