Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldızlılar Balkan Şampiyonasında 2 Altın,2 Bronz Madalya Kazandı

EĞİTİM 04.06.2017 - 17:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldızlılar Balkan Şampiyonasında 2 Altın,2 Bronz Madalya Kazandı

Nevşehir'in gururlandıran milli atletleri Murat Yalçınkaya ve Anıl Kalaycı Balkan Şampiyonu, Erdem Öz ve Burhan Görüroğlu 3. oldu.
Nevşehir'in gururlandıran milli atletleri Murat Yalçınkaya ve Anıl Kalaycı Balkan Şampiyonu, Erdem Öz ve Burhan Görüroğlu 3. oldu.   Balkan Şampiyonasında Altınyıldızlılardan Madalya Yağmuru 2 Altın,2 Bronz Madalya Kazandık. Altınyıldız Türkiye’nin Gururu Oldu. Türkiye 18 Yaş Altı Atletizm Milli Takımı, 3 Haziran’daki Balkan Yıldızlar (U18) Şampiyonasında Nevşehir Altınyıldız Koleji öğrencileri gurumuz oldu.    İstanbul’da 3 Haziran 2017 Cumartesi günü yapılan 15. Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye takımı, 15 ülkeden 262 atletle yarıştı Şampiyonada Ay-yıldızlı ekip 30 branşta 55 kişi ile mücadele etti.   Sabah 10.30’da çekiç atmayla başlayacak olan yarışmalar akşam 19.00’a kadar sürdü. 15. BALKAN YILDIZLAR ŞAMPİYONASI SONUÇLARI Türkiye’yi, şampiyonada temsil eden Nevşehir Altınyıldız Kolejliler; ERKEKLER 800 metre : Murat Yalçınkaya - BALKAN 1.si 2000 metre su engelli : Anıl Kalaycı - BALKAN 1.oldu. Erdem Öz - BALKAN 3.si 1500 metre : Burhan Görüroğlu - BALKAN 3.sü oldu.     Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Anıl Kalaycı, Erdem Öz, Murat Yalcınkaya Ve Burhan Görüroglu Temmuz ayında Dünya Liseler arası Atletizm Yarışlarında Nevşehir Altınyıldız Koleji takımı olarak Türkiye’yi temsil edecek.   Yine Altınyıldız Kolejli Milli atlet Ömer Şen ise 2017 Avrupa Yıldızlar Şampiyonasında Türkiye ve Altınyıldız Koleji adına yarışacak. Öğrencilerimiz, Avrupa ve Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonalarında Türk Bayrağını dalgalandırmayı hedeflemektedirler.   Altınyıldız Koleji yaptığı açıklamada ; 2017 yılı içerisinde çok sayıda Türkiye derecesi kazanan ve şu anda Türkiye’nin ve Dünya Liseli Yıldızlar kategorilerinde en iyi dereceye sahip sporcular arasında yer alan Altınyıldızlılar Milli gururumuzdur. 5 Atletimiz, Türk Milli Takımının yanı sıra, Atletizm Liginin en güçlü takımlarından, Fenerbahçe, ENKA ve ASKİ kulüplerinde lisanslı spor yapmaktadır. Şampiyon atletlerimiz; Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanımız Ragıp Özaltın’a, Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye, Lise Müdürü Özkan Kılınç’a, yöneticilere ve öğretmenlere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilerimizin Ulusal ve Uluslararası alanda kazandıkları başarıda büyük pay sahibi olan Milli Takım Antrenörü Resul Köstekçi ve ekibine teşekkür ediyoruz. Şampiyon Öğrencilere her türlü desteği veren Altınyıldız Koleji, eğitim alanındaki başarılarını sporda,kültürde,bilimde ve sanatta sürdürerek, eğitimde Türkiye’nin Örnek Okulu olma vasfını her geçen gün artırarak devam ettirmektedir. Bir Eğitim Kurumunun çalışmalarının bir şehrin ve bir ulusun hayatına kattığı güzelliklerin mutluluk tablosu Altınyıldızdır. denildi  
Nevşehir'in gururlandıran milli atletleri Murat Yalçınkaya ve Anıl Kalaycı Balkan Şampiyonu, Erdem Öz ve Burhan Görüroğlu 3. oldu.

Nevşehir'in gururlandıran milli atletleri Murat Yalçınkaya ve Anıl Kalaycı Balkan Şampiyonu, Erdem Öz ve Burhan Görüroğlu 3. oldu.

 

Balkan Şampiyonasında Altınyıldızlılardan Madalya Yağmuru 2 Altın,2 Bronz Madalya Kazandık. Altınyıldız Türkiye’nin Gururu Oldu.



Türkiye 18 Yaş Altı Atletizm Milli Takımı, 3 Haziran’daki Balkan Yıldızlar (U18) Şampiyonasında Nevşehir Altınyıldız Koleji öğrencileri gurumuz oldu. 

 

İstanbul’da 3 Haziran 2017 Cumartesi günü yapılan 15. Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye takımı, 15 ülkeden 262 atletle yarıştı Şampiyonada Ay-yıldızlı ekip 30 branşta 55 kişi ile mücadele etti.

 


Sabah 10.30’da çekiç atmayla başlayacak olan yarışmalar akşam 19.00’a kadar sürdü.
15. BALKAN YILDIZLAR ŞAMPİYONASI SONUÇLARI


Türkiye’yi, şampiyonada temsil eden Nevşehir Altınyıldız Kolejliler;

ERKEKLER
800 metre : Murat Yalçınkaya - BALKAN 1.si
2000 metre su engelli : Anıl Kalaycı - BALKAN 1.oldu.
Erdem Öz - BALKAN 3.si
1500 metre : Burhan Görüroğlu - BALKAN 3.sü oldu.

 

 

Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Anıl Kalaycı, Erdem Öz, Murat Yalcınkaya Ve Burhan Görüroglu Temmuz ayında Dünya Liseler arası Atletizm Yarışlarında Nevşehir Altınyıldız Koleji takımı olarak Türkiye’yi temsil edecek.

 


Yine Altınyıldız Kolejli Milli atlet Ömer Şen ise 2017 Avrupa Yıldızlar Şampiyonasında Türkiye ve Altınyıldız Koleji adına yarışacak. Öğrencilerimiz, Avrupa ve Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonalarında Türk Bayrağını dalgalandırmayı hedeflemektedirler.

 


Altınyıldız Koleji yaptığı açıklamada ; 2017 yılı içerisinde çok sayıda Türkiye derecesi kazanan ve şu anda Türkiye’nin ve Dünya Liseli Yıldızlar kategorilerinde en iyi dereceye sahip sporcular arasında yer alan Altınyıldızlılar Milli gururumuzdur.


5 Atletimiz, Türk Milli Takımının yanı sıra, Atletizm Liginin en güçlü takımlarından, Fenerbahçe, ENKA ve ASKİ kulüplerinde lisanslı spor yapmaktadır.
Şampiyon atletlerimiz; Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanımız Ragıp Özaltın’a, Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye, Lise Müdürü Özkan Kılınç’a, yöneticilere ve öğretmenlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Öğrencilerimizin Ulusal ve Uluslararası alanda kazandıkları başarıda büyük pay sahibi olan Milli Takım Antrenörü Resul Köstekçi ve ekibine teşekkür ediyoruz.
Şampiyon Öğrencilere her türlü desteği veren Altınyıldız Koleji, eğitim alanındaki başarılarını sporda,kültürde,bilimde ve sanatta sürdürerek, eğitimde Türkiye’nin Örnek Okulu olma vasfını her geçen gün artırarak devam ettirmektedir.


Bir Eğitim Kurumunun çalışmalarının bir şehrin ve bir ulusun hayatına kattığı güzelliklerin mutluluk tablosu Altınyıldızdır. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.