Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünver Şehitler Kalbimizde İlelebet Yaşayacak Dedi

NEVŞEHİR 01.06.2017 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver Şehitler Kalbimizde İlelebet Yaşayacak Dedi

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Beldesinde düşen helikopter sonrasında şehit düşen 13 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.
  Şırnak’ın Uludere İlçesi'ne bağlı Şenoba Beldesi'nden havalandıktan kısa süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen ve aralarında 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da bulunduğu 13 askerin şehit olduğu elim helikopter kazasının ardından taziye mesajı yayımlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, büyük Türk Milleti’nin bu vatan uğrunda şehadet mertebesine ulaşan şehitlerini asla unutmayacağını belirtti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yayımladığı taziye mesajında, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı girişilen terörist eylemler karşısında kararlı bir şekilde mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup kahraman Mehmetçikleri taşıyan helikopterin düşmesi sonrasında 13 Kahramanın şehadet mertebesine ulaşmasından büyük bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Ünver , Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde üstün görev anlayışı içerisinde hizmet ederken, helikopterin düşmesi sonrasında şehadet mertebesine yükselen Kahraman Mehmetçiklerin kalplerinde ilelebet yaşayacağını belirtti. Ünver ,bu vatan uğrunda şehadet mertebesine ulaşan bütün şehit askerlere Allah’dan rahmet, geride bıraktıkları yakınları,sevenleri ve tüm Türk Milleti’ne başsağlığı diledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Beldesinde düşen helikopter sonrasında şehit düşen 13 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Şırnak’ın Uludere İlçesi'ne bağlı Şenoba Beldesi'nden havalandıktan kısa süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen ve aralarında 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da bulunduğu 13 askerin şehit olduğu elim helikopter kazasının ardından taziye mesajı yayımlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, büyük Türk Milleti’nin bu vatan uğrunda şehadet mertebesine ulaşan şehitlerini asla unutmayacağını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yayımladığı taziye mesajında, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı girişilen terörist eylemler karşısında kararlı bir şekilde mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup kahraman Mehmetçikleri taşıyan helikopterin düşmesi sonrasında 13 Kahramanın şehadet mertebesine ulaşmasından büyük bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Ünver , Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde üstün görev anlayışı içerisinde hizmet ederken, helikopterin düşmesi sonrasında şehadet mertebesine yükselen Kahraman Mehmetçiklerin kalplerinde ilelebet yaşayacağını belirtti. Ünver ,bu vatan uğrunda şehadet mertebesine ulaşan bütün şehit askerlere Allah’dan rahmet, geride bıraktıkları yakınları,sevenleri ve tüm Türk Milleti’ne başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.