Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Ortaokul TEOG Sonuçları İle İlgi Toplamaya Devam Ediyor

EĞİTİM 04.05.2017 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Ortaokul TEOG Sonuçları İle İlgi Toplamaya Devam Ediyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Ortaokulu TEOG Sonuçları İle İlgi Toplamaya Devam Ediyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Ortaokulu TEOG Sonuçları İle İlgi Toplamaya Devam Ediyor.   Kardelen Koleji TEOG sınavlarında üstün başarı gösterdi. 2016 TEOG sonuçlarında 76 öğrencisinden 61’ini Fen liselerine yerleştirerek tüm dikkatleri üzerine toplayan Kardelen Eğitim Kurumları ortaokulu 2017 sonuçlarıyla da ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan 2017 TEOG 2 sınavlarının resmi olmayan sonuç incelemesine göre 109 öğrencimizin 11’i tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.nci si oldular. 103 ortaokul öğrencimizin 63’ü 110 net ve üzeri, 75’i 100 net ve üzeri doğru yaparak büyük bir başarıya imza atmıştır.   TEOG 2 sınavının incelenmesinin ardından Özel Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şu açıklamalarda bulundu; “TEOG-2 Türkçe Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 46 Kardelenli, TEOG-2 Matematik Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 32 Kardelenli, TEOG-2 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 44 Kardelenli, TEOG-2 Fen Bilimleri Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 45 Kardelenli, TEOG-2 İnkılap Tarihi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 47 Kardelenli, TEOG-2 İngilizce Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 22 Kardelenli öğrenci büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu başarı sadece öğrencilerin değil aynı zamanda öğretmen ve velilerimizin de başarısıdır.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Ortaokulu TEOG Sonuçları İle İlgi Toplamaya Devam Ediyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Ortaokulu TEOG Sonuçları İle İlgi Toplamaya Devam Ediyor.

 

Kardelen Koleji TEOG sınavlarında üstün başarı gösterdi. 2016 TEOG sonuçlarında 76 öğrencisinden 61’ini Fen liselerine yerleştirerek tüm dikkatleri üzerine toplayan Kardelen Eğitim Kurumları ortaokulu 2017 sonuçlarıyla da ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan 2017 TEOG 2 sınavlarının resmi olmayan sonuç incelemesine göre 109 öğrencimizin 11’i tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.nci si oldular. 103 ortaokul öğrencimizin 63’ü 110 net ve üzeri, 75’i 100 net ve üzeri doğru yaparak büyük bir başarıya imza atmıştır.

 

TEOG 2 sınavının incelenmesinin ardından Özel Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şu açıklamalarda bulundu; “TEOG-2 Türkçe Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 46 Kardelenli, TEOG-2 Matematik Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 32 Kardelenli, TEOG-2 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 44 Kardelenli, TEOG-2 Fen Bilimleri Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 45 Kardelenli, TEOG-2 İnkılap Tarihi Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 47 Kardelenli, TEOG-2 İngilizce Dersinden Tüm Soruları Doğru Yapan 22 Kardelenli öğrenci büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu başarı sadece öğrencilerin değil aynı zamanda öğretmen ve velilerimizin de başarısıdır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.