Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'den MHP'ye Jest Geliyor

SİYASET 24.04.2017 - 09:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'den MHP'ye Jest Geliyor

AK Parti ile MHP arasında referandum ile başlayan işbiriliği Kabine revizyonu arayışı ile birlikte yeni bir ivme kazandı.
AK Parti ile MHP arasında referandum ile başlayan işbiriliği Kabine revizyonu arayışı ile birlikte yeni bir ivme kazandı. Başbakan Binali Yıldırım anayasa değişiktliği ile ilgili uyum yasaları konusunda da işbirliğini sürdürmek için kabine revizyonunda MHP'ye koalisyon teklifi götürme kararı aldı. AK Parti'de MHP ile koalisyona sıcak bakılırken, gözler Luder Devlet Bahçeli'ye çevrildi.     SÖZ NİKAHA GİDİYOR Referandum öncesinde Başbakan Binali Yıldırım "yeni sistemde MHP'li bakanlar da olabilir" yönündeki sözlerine ilişkin, "Zannederim, karanlıkta göz kırpmışlar, bizim haberimiz yok" sözleri ile yanıt veren MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli, söylemini değiştirdi. TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'na katılanMHP Lideri bu kez , "Siyasi belirsizliklere kurban vereceğimiz bir durum yoktur.Türkiye için elimizi taşınaltına koyarız" diyen Bahçeli'nin bu sözleri AK Parti'de de yankı buldu. Bahçeli'nin bu sözleri koalisyonayeşil ışık olarak yorumlandı   GÖZLER YILDIRIM -BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNDE Öte yandan gözler şimdi Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacakları olası görüşmeye çevrildi. Resepsiyonda soruları birlikte yanıtlayan Yıldırım ve Bahçeli'nin kısa süre içinde bir aray gelerek Kabine revizyonu konusunda görüş alış verişinde bulunması bekleniyor. Bu arada Ak Parti kulislerinde MHP'ye Gençlik ve Spor, Kültür ve Milli Eğitim bakanlıklarının verilebileceği buna ek olarak da bir de başbakan yardımcılığı koltuğunun ayrılabileceği konuşulmaya başlandı. MHP de bu sayı ise 6 artı bir olarak değerlendirildiği bildirildi.  
AK Parti ile MHP arasında referandum ile başlayan işbiriliği Kabine revizyonu arayışı ile birlikte yeni bir ivme kazandı.

AK Parti ile MHP arasında referandum ile başlayan işbiriliği Kabine revizyonu arayışı ile birlikte yeni bir ivme kazandı. Başbakan Binali Yıldırım anayasa değişiktliği ile ilgili uyum yasaları konusunda da işbirliğini sürdürmek için kabine revizyonunda MHP'ye koalisyon teklifi götürme kararı aldı. AK Parti'de MHP ile koalisyona sıcak bakılırken, gözler Luder Devlet Bahçeli'ye çevrildi.

 

 

SÖZ NİKAHA GİDİYOR

Referandum öncesinde Başbakan Binali Yıldırım "yeni sistemde MHP'li bakanlar da olabilir" yönündeki sözlerine ilişkin, "Zannederim, karanlıkta göz kırpmışlar, bizim haberimiz yok" sözleri ile yanıt veren MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli, söylemini değiştirdi. TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'na katılanMHP Lideri bu kez , "Siyasi belirsizliklere kurban vereceğimiz bir durum yoktur.Türkiye için elimizi taşınaltına koyarız" diyen Bahçeli'nin bu sözleri AK Parti'de de yankı buldu. Bahçeli'nin bu sözleri koalisyonayeşil ışık olarak yorumlandı

 

GÖZLER YILDIRIM -BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNDE

Öte yandan gözler şimdi Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacakları olası görüşmeye çevrildi. Resepsiyonda soruları birlikte yanıtlayan Yıldırım ve Bahçeli'nin kısa süre içinde bir aray gelerek Kabine revizyonu konusunda görüş alış verişinde bulunması bekleniyor.

Bu arada Ak Parti kulislerinde MHP'ye Gençlik ve Spor, Kültür ve Milli Eğitim bakanlıklarının verilebileceği buna ek olarak da bir de başbakan yardımcılığı koltuğunun ayrılabileceği konuşulmaya başlandı. MHP de bu sayı ise 6 artı bir olarak değerlendirildiği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.