Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu Nevşehir'de Etkinlikler Kutlanıyor

NEVŞEHİR 11.04.2017 - 10:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu Nevşehir'de Etkinlikler Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı, Nevşehir’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı, Nevşehir’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.   Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğüne ait Topuzlu Han Tesisinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi. Yemeğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Üniversitemiz Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ve İdari Koordinatör Fatih Mehmet Sürmeli, kurum müdürleri, şehit yakınları ile gaziler katıldı.   Yemek öncesi günün anlam ve önemine dair konuşma yaparak, devlet ve millet için canlarını feda eden bütün şehitlere rahmet dileyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, gazilere de minnet ve şükranlarını sundu.   Program, İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan yemek duasının ardından sona erdi.    
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı, Nevşehir’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı, Nevşehir’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.

 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğüne ait Topuzlu Han Tesisinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi. Yemeğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Üniversitemiz Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ve İdari Koordinatör Fatih Mehmet Sürmeli, kurum müdürleri, şehit yakınları ile gaziler katıldı.

 

Yemek öncesi günün anlam ve önemine dair konuşma yaparak, devlet ve millet için canlarını feda eden bütün şehitlere rahmet dileyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, gazilere de minnet ve şükranlarını sundu.

 

Program, İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan yemek duasının ardından sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.