Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir TÜGVA Evet İçin Meydanlara İniyor !

NEVŞEHİR 06.04.2017 - 22:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir TÜGVA Evet İçin Meydanlara İniyor !

Tügva Türkiye Geneli evet yürüyüşü ile 8 nisan’da meydanlara iniyor
Tügva Türkiye Geneli evet yürüyüşü ile 8 nisan’da meydanlara iniyor   Türkiye Gençlik Vakfı Yeni Nesil Gençlik Hareketi’nin bir parçası olarak geleceğe cüret etmeye, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye’nin hayaline kavuşmaya, yarınlara bugünden birlik içinde bir mesaj bırakmak için faaliyetlerine devam ediyor.   Türkiye Gençlik Vakfı olarak, yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmiyle iyilik odaklı işler yapan, deneyimlerini paylaşan ve yaşatan bir vakıfçılık anlayışına sahip olarak mevcut aksak sistem yerine, halkın ve özellikle gençlerin özne olduğu, hem seçtiği, hem seçildiği, hem de yargılayabildiği bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçiş sürecine destek oluyoruz.   Bu geçiş sürecinde aktif rol oynayarak; bölgemiz, ülkemiz ve nesillerimizin geleceğine katkı sağlayacağımıza inandığımız için 8 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de bütün kentlerimizde ülkemizin gençliği olarak, ‘TÜRKİYE İÇİN EVET’ yürüyüşü gerçekleştireceğiz.  
Tügva Türkiye Geneli evet yürüyüşü ile 8 nisan’da meydanlara iniyor

Tügva Türkiye Geneli evet yürüyüşü ile 8 nisan’da meydanlara iniyor

 

Türkiye Gençlik Vakfı Yeni Nesil Gençlik Hareketi’nin bir parçası olarak geleceğe cüret etmeye, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye’nin hayaline kavuşmaya, yarınlara bugünden birlik içinde bir mesaj bırakmak için faaliyetlerine devam ediyor.

 

Türkiye Gençlik Vakfı olarak, yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmiyle iyilik odaklı işler yapan, deneyimlerini paylaşan ve yaşatan bir vakıfçılık anlayışına sahip olarak mevcut aksak sistem yerine, halkın ve özellikle gençlerin özne olduğu, hem seçtiği, hem seçildiği, hem de yargılayabildiği bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçiş sürecine destek oluyoruz.

 

Bu geçiş sürecinde aktif rol oynayarak; bölgemiz, ülkemiz ve nesillerimizin geleceğine katkı sağlayacağımıza inandığımız için 8 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de bütün kentlerimizde ülkemizin gençliği olarak, ‘TÜRKİYE İÇİN EVET’ yürüyüşü gerçekleştireceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.