Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İnsan Yetiştirirken Beyni Geliştirirken Kalbi Unutmamak Lazım

NEVŞEHİR 05.04.2017 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İnsan Yetiştirirken Beyni Geliştirirken Kalbi Unutmamak Lazım

Nevşehir ilinde bir çok kurum ve kuruluşların başındaki yöneticiler, siyasetciler, profesörler çok zeki olmalarına rağmen vicdanları nasıl durumda.
Nevşehir ilinde bir çok kurum ve kuruluşların başındaki yöneticiler, siyasetciler, profesörler, gazeteciler kısacası kentin ileri gelenleri çok zeki olmalarına rağmen vicdanları nasıl durumda.   Aklın ve zekanın hayata hakim olma yarışı devam ederken, aklın bütün bilgilerle doldurulması yanı sıra, kalbin ve vicdanın unutulması ile de barbar bir nesil oluşuyor.   Sadece kazanma ve var olan zekâsı ile bir diğerini kullanıp ikbalinin önünü açma yavanlığı devam ediyor. Aklı önde tutan ve zekânın bir diğer zekâ ile bütünlenerek bir yaşam kurma arzusu toplumda daha çok kabul görüyor.   Aklı ile övünen ve zekâsının her kapıyı açtığın ı ifade eden kalabalıkların, “çiğ” bir çağı da kendi elleriyle oluşturdukları biliniyor.   Aklın her şart ve durumda semirmesi sağlanırken, kalbin ve vicdanın eğitilmemesi sonucu da barbar bir neslin ortaya çıktığı gözlemleniyor.   Sadece aklı ile yaşayan, aklı ile hayata bakan zavallı bir toplum oluşmaya başlamışken, kalbi ile düşünen ve bu hissi destanı, vicdanı ile bütünleyen insanların sayısının da son yıllarda giderek azalması üzüntü ile karşılanıyor.   Hayatın ikinci dünyasında yüreği ile yaşayan insanların azda olsa görüldüğü bilinirken, yüreği ile yaşayan insanlarında bitmesi sonrasında, zavallı içi boş bir toplumun oluşacağı varsayılıyor.   Vicadanınız rahatsa yaptığınız işte siz başarılı olmasanızda emek veriyorsunuz demektir.   Lale Haber Ailesi olarak hiç hatalı haber yapmadık demiyoruz, diyemeyizde ancak kasden hatalı asla yapılmamıştır. Vicdanımız tüm haberlerimiz için rahattır.  
Nevşehir ilinde bir çok kurum ve kuruluşların başındaki yöneticiler, siyasetciler, profesörler çok zeki olmalarına rağmen vicdanları nasıl durumda.

Nevşehir ilinde bir çok kurum ve kuruluşların başındaki yöneticiler, siyasetciler, profesörler, gazeteciler kısacası kentin ileri gelenleri çok zeki olmalarına rağmen vicdanları nasıl durumda.

 

Aklın ve zekanın hayata hakim olma yarışı devam ederken, aklın bütün bilgilerle doldurulması yanı sıra, kalbin ve vicdanın unutulması ile de barbar bir nesil oluşuyor.

 

Sadece kazanma ve var olan zekâsı ile bir diğerini kullanıp ikbalinin önünü açma yavanlığı devam ediyor. Aklı önde tutan ve zekânın bir diğer zekâ ile bütünlenerek bir yaşam kurma arzusu toplumda daha çok kabul görüyor.

 

Aklı ile övünen ve zekâsının her kapıyı açtığın ı ifade eden kalabalıkların, “çiğ” bir çağı da kendi elleriyle oluşturdukları biliniyor.

 

Aklın her şart ve durumda semirmesi sağlanırken, kalbin ve vicdanın eğitilmemesi sonucu da barbar bir neslin ortaya çıktığı gözlemleniyor.

 

Sadece aklı ile yaşayan, aklı ile hayata bakan zavallı bir toplum oluşmaya başlamışken, kalbi ile düşünen ve bu hissi destanı, vicdanı ile bütünleyen insanların sayısının da son yıllarda giderek azalması üzüntü ile karşılanıyor.

 

Hayatın ikinci dünyasında yüreği ile yaşayan insanların azda olsa görüldüğü bilinirken, yüreği ile yaşayan insanlarında bitmesi sonrasında, zavallı içi boş bir toplumun oluşacağı varsayılıyor.

 

Vicadanınız rahatsa yaptığınız işte siz başarılı olmasanızda emek veriyorsunuz demektir.

 

Lale Haber Ailesi olarak hiç hatalı haber yapmadık demiyoruz, diyemeyizde ancak kasden hatalı asla yapılmamıştır. Vicdanımız tüm haberlerimiz için rahattır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.