Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Çevre Yolu Açılıyor

BELEDİYELER 01.04.2017 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Çevre Yolu Açılıyor

Kaymaklı Belediyesi kuzey çevre yolu açma çalışmalarını başlattı.
Kaymaklı Belediyesi kuzey çevre yolu açma çalışmalarını başlattı.   Kaymaklı Belediyesi, kasaba içinde dayanılmaz hale gelen ağır tonajlı araç trafiğini rahatlatacak çevre yolunu açma çalışmalarına başladı.   Kaymaklı kuzey çevre yolunda incelemelerde bulunan Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, yolun yapılması ile birlikte kasaba içerisinde ağır tonajlı araç yoğunluğunun önüne geçmiş olacaklarını vurguladı.Başkan Elma: “Gürültü kirliliği, toz-toprak ve özellikle can güvenliği açısından sorunlar çıkıyordu. Şimdi bu yol ile birlikte kasaba içi trafik ciddi bir nefes alacak” dedi.   Mazı yolundaki kantardan, Nevşehir-Kaymaklı girişine kadar uzanan yol, asfaltlama çalışmaları da tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.     
Kaymaklı Belediyesi kuzey çevre yolu açma çalışmalarını başlattı.

Kaymaklı Belediyesi kuzey çevre yolu açma çalışmalarını başlattı.

 

Kaymaklı Belediyesi, kasaba içinde dayanılmaz hale gelen ağır tonajlı araç trafiğini rahatlatacak çevre yolunu açma çalışmalarına başladı.

 

Kaymaklı kuzey çevre yolunda incelemelerde bulunan Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, yolun yapılması ile birlikte kasaba içerisinde ağır tonajlı araç yoğunluğunun önüne geçmiş olacaklarını vurguladı.Başkan Elma: “Gürültü kirliliği, toz-toprak ve özellikle can güvenliği açısından sorunlar çıkıyordu. Şimdi bu yol ile birlikte kasaba içi trafik ciddi bir nefes alacak” dedi.

 

Mazı yolundaki kantardan, Nevşehir-Kaymaklı girişine kadar uzanan yol, asfaltlama çalışmaları da tamamlandıktan sonra hizmete açılacak. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.