Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2017 YGS’de Kardelen Yine Zirvede!

EĞİTİM 29.03.2017 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2017 YGS’de Kardelen Yine Zirvede!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Üniversiteye Geçişin İlk Aşaması Olan YGS’de 100 Başarı Elde Ederek Yine Farkını Ortaya Koydu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Üniversiteye Geçişin İlk Aşaması Olan YGS’de 100 Başarı Elde Ederek Yine Farkını Ortaya Koydu.   12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Yükseköğretime Geçiş Sınavında hem bireysel hem de kitlesel düzeyde büyük bir başarıya imza atan Kardelen Kolejinde sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük coşku yaşandı.   Öğrencilerin elde ettikleri başarıya değinen Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, sınavla ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Bu meşakkatli süre zarfında emin adımlarla yolumuza devam ettik. Her biri alanında uzman eğitim kadromuzla çalışmalarımızı aksatmadan ve öğrencilere maksimum düzeyde verim sağlayacak şekilde sürdürdük. Bu çalışmalar neticesinde de geride bıraktığımız YGS’de büyük başarı elde ettik. 9. sınıftan beri Özel Kardelen Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim gören kendi öğrencilerimizle çok güzel dereceler elde ettik. Kurumumuz Fen Lisesi bünyesindeki kendi yetiştirdiğimiz 16 öğrencimizin 70’i, 160 sorudan 120 ve üzeri net yaparak bizleri gururlandırdı.   Bunların yanında Türkiye sıralamasında; 1000’de 6 derece, 5000’de 12 derece, 20.000’de ise 44 derece elde eden öğrencilerimizi ve bu başarının elde edilmesinde büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Üniversiteye Geçişin İlk Aşaması Olan YGS’de 100 Başarı Elde Ederek Yine Farkını Ortaya Koydu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Üniversiteye Geçişin İlk Aşaması Olan YGS’de 100 Başarı Elde Ederek Yine Farkını Ortaya Koydu.

 

12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Yükseköğretime Geçiş Sınavında hem bireysel hem de kitlesel düzeyde büyük bir başarıya imza atan Kardelen Kolejinde sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük coşku yaşandı.

 

Öğrencilerin elde ettikleri başarıya değinen Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, sınavla ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Bu meşakkatli süre zarfında emin adımlarla yolumuza devam ettik. Her biri alanında uzman eğitim kadromuzla çalışmalarımızı aksatmadan ve öğrencilere maksimum düzeyde verim sağlayacak şekilde sürdürdük. Bu çalışmalar neticesinde de geride bıraktığımız YGS’de büyük başarı elde ettik. 9. sınıftan beri Özel Kardelen Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim gören kendi öğrencilerimizle çok güzel dereceler elde ettik. Kurumumuz Fen Lisesi bünyesindeki kendi yetiştirdiğimiz 16 öğrencimizin 70’i, 160 sorudan 120 ve üzeri net yaparak bizleri gururlandırdı.

 

Bunların yanında Türkiye sıralamasında;

1000’de 6 derece,

5000’de 12 derece,

20.000’de ise 44 derece

elde eden öğrencilerimizi ve bu başarının elde edilmesinde büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.