Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

14 Mart Tıp Bayramına Altınyıldızlı Minikler Damga Vurdu

EĞİTİM 14.03.2017 - 16:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

14 Mart Tıp Bayramına Altınyıldızlı Minikler Damga Vurdu

14 Mart Tıp bayramı ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Nevşehir’de Tıp bayramına Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun minikleri damga vurdu.
14 Mart Tıp bayramı ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Nevşehir’de Tıp bayramına Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun minikleri damga vurdu.   Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri 14 Mart Tıp bayramında Sağlık çalışanlarını unutmadılar. İdareci ve öğretmenleriyle birlikte ilimizde bulunan tüm Aile Sağlığı Merkezlerini, Nevşehir Devlet Hastanesini, Özel Kapadokya ve Özel Versa Hastanesini ziyaret ederek bu kurumlarda görev yapan vefakar hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının Tıp bayramlarını kutladılar. Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına çiçek vererek, bu özel günlerinde onlarla birlikte olduklarının mesajını verdiler. Bu ziyarette öğrencilerimiz büyüyünce Doktor olacaklarını ve hastaları iyileştirecekleri konusunda Doktor büyüklerine söz verdiler.   Altınyıldız Koleji yaptığı açıklamada; Ziyaretlerde öğrencilerle çok yakından ilgilenerek, çok güzel misafirperverlik örneği gösteren ve öğrencilerimize hediyeler veren Nevşehir Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Yücel Şal, Kapadokya Hastanesi başhekimi Dr. Fatih Yakut, Versa Hastanesi başhekimi Dr. Uluç Haşimoğlu ve Aile Sağlık Merkezlerinin tüm doktor ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. diye konuştu   Ziyaret ettiğimiz sağlık kurumlarının Başhekim ve çalışanları kendilerini ilk defa Okulöncesi kurum öğrencilerinin ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.   Altınyıldız Koleji yaptığı açıklamada ; Kurum ziyaretlerinde görev alan İdareci, öğretmen, öğrenci ve tüm personelimize teşekkür ederiz. Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarız. denildi    
14 Mart Tıp bayramı ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Nevşehir’de Tıp bayramına Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun minikleri damga vurdu.

14 Mart Tıp bayramı ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Nevşehir’de Tıp bayramına Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun minikleri damga vurdu.

 

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri 14 Mart Tıp bayramında Sağlık çalışanlarını unutmadılar. İdareci ve öğretmenleriyle birlikte ilimizde bulunan tüm Aile Sağlığı Merkezlerini, Nevşehir Devlet Hastanesini, Özel Kapadokya ve Özel Versa Hastanesini ziyaret ederek bu kurumlarda görev yapan vefakar hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının Tıp bayramlarını kutladılar. Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına çiçek vererek, bu özel günlerinde onlarla birlikte olduklarının mesajını verdiler. Bu ziyarette öğrencilerimiz büyüyünce Doktor olacaklarını ve hastaları iyileştirecekleri konusunda Doktor büyüklerine söz verdiler.

 

Altınyıldız Koleji yaptığı açıklamada; Ziyaretlerde öğrencilerle çok yakından ilgilenerek, çok güzel misafirperverlik örneği gösteren ve öğrencilerimize hediyeler veren Nevşehir Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Yücel Şal, Kapadokya Hastanesi başhekimi Dr. Fatih Yakut, Versa Hastanesi başhekimi Dr. Uluç Haşimoğlu ve Aile Sağlık Merkezlerinin tüm doktor ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. diye konuştu

 

Ziyaret ettiğimiz sağlık kurumlarının Başhekim ve çalışanları kendilerini ilk defa Okulöncesi kurum öğrencilerinin ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

 

Altınyıldız Koleji yaptığı açıklamada ; Kurum ziyaretlerinde görev alan İdareci, öğretmen, öğrenci ve tüm personelimize teşekkür ederiz. Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarız. denildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.