Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliğinde FETÖ Şoku

NEVŞEHİR 02.03.2017 - 23:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valiliğinde FETÖ Şoku

İçişleri Bakanlığı FETÖ soruşturması yürütülen ve son kararnamede bu sebeple hukuk müşavirliği görevine kaydırılan çok sayıda ismi açığa aldı.
İçişleri Bakanlığı FETÖ soruşturması yürütülen ve son kararnamede bu sebeple hukuk müşavirliği görevine kaydırılan çok sayıda ismi açığa aldı.    FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına yönelik tasfiyeler devam ediyor. Bir kısmı Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ’nün 99, 100, 101, 102 ve 103. Dönem Kaymakamlar içerisinde yer alan ve örgütle ilişkisi tespit edilen isimler Bakanlık tarafından açığa alındı.   Bakanlığın açığa alma listesinde yer alan bazı isimlerin ByLock kullandığı tespit edildiği öğrenildi.   LALE HABER’in Bakanlık kaynaklarından edindiği bilgiye göre İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Mülki İdare amirliğinden Hukuk Müşavirliği görevlerine çekilen, bazıları da geçici görevle vali yardımcısı yapılan çok sayıda isim Bakan Süleyman Soylu’nın talimatıyla dün itibariyle açığa alındı.   Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan yerine 2016 Aralık ayında Avanos Kaymakamlığına atanan Hukuk Müşaviri Yemen Bayrak daha sonra geçici görev ile Nevşehir Valiliğine hukuk müşaviri olarak görevlendirlmişti.  Avanos Kaymakamlığa atanan Hukuk Müşaviri Yemen Bayrak'ın ByLock kullandığı tespit edilerek dün itibariyle açığa alındı.     Açığa alınan isimler arasında su isimler yer aldı : Nevşehir Avanos Kaymakamlığı yapan ve Geçici görev Nevşehir valiliği – Hukuk müşaviri – Yemen Bayrak Mülk. Teftiş Kur. Bşk ( Geçici Kırıkkale Valiliği) – Hukuk Müşaviri – Murat G. Hukuk Müşaviri (Geçici görev Kırıkkale Valiliği) – Hukuk müşavirliği – Ömer D. Yozgat Valiliği – Hukuk Müşaviri- Ertuğrul K Karabük Valiliği – Hukuk Müşaviri – Cahit K. Afyonkarahisar Valiliği – Hukuk müşaviri – Barış A. Karabük Valiliği – Hukuk Müşaviri- Abdulhalim C. Gaziantep Valiliği – Hukuk müşaviri- Salih G. Muğla Seydikemer Kaymakamlığı ( Geçici görev Muğla Valiliği)- Hukuk Müşaviri- Memduh T. Kastamonu Cide Kaymakamı ( Geçici görev Mersin Valiliği) – Hukuk Müşaviri – Fatih D. Malatya Valiliği – Hukuk Müşaviri – Regaip Ahmet Ö Iğdır Karakoyunlu Kaymakamlığı ( Geçici görev Amasya Valiliği) – Hukuk Müşaviri- Ali P. Ağrı Valiliği – Hukuk Müşaviri - Ahmet C. Yozgat Valiliği - Hukuk Müşaviri- Duran E. Bingöl Valiliği – Hukuk Müşaviri – Ahmet Ö. Malatya Yeşilyut Kaymakamlığı (Geçici görev Çankırı Valiliği) – Hukuk Müşaviri- Nesim B.  
İçişleri Bakanlığı FETÖ soruşturması yürütülen ve son kararnamede bu sebeple hukuk müşavirliği görevine kaydırılan çok sayıda ismi açığa aldı.

İçişleri Bakanlığı FETÖ soruşturması yürütülen ve son kararnamede bu sebeple hukuk müşavirliği görevine kaydırılan çok sayıda ismi açığa aldı. 

 

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına yönelik tasfiyeler devam ediyor. Bir kısmı Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ’nün 99, 100, 101, 102 ve 103. Dönem Kaymakamlar içerisinde yer alan ve örgütle ilişkisi tespit edilen isimler Bakanlık tarafından açığa alındı.

 

Bakanlığın açığa alma listesinde yer alan bazı isimlerin ByLock kullandığı tespit edildiği öğrenildi.

 

LALE HABER’in Bakanlık kaynaklarından edindiği bilgiye göre İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Mülki İdare amirliğinden Hukuk Müşavirliği görevlerine çekilen, bazıları da geçici görevle vali yardımcısı yapılan çok sayıda isim Bakan Süleyman Soylu’nın talimatıyla dün itibariyle açığa alındı.

 

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan yerine 2016 Aralık ayında Avanos Kaymakamlığına atanan Hukuk Müşaviri Yemen Bayrak daha sonra geçici görev ile Nevşehir Valiliğine hukuk müşaviri olarak görevlendirlmişti.  Avanos Kaymakamlığa atanan Hukuk Müşaviri Yemen Bayrak'ın ByLock kullandığı tespit edilerek dün itibariyle açığa alındı.

 

 

Açığa alınan isimler arasında su isimler yer aldı :

Nevşehir Avanos Kaymakamlığı yapan ve Geçici görev Nevşehir valiliği – Hukuk müşaviri – Yemen Bayrak

Mülk. Teftiş Kur. Bşk ( Geçici Kırıkkale Valiliği) – Hukuk Müşaviri – Murat G.

Hukuk Müşaviri (Geçici görev Kırıkkale Valiliği) – Hukuk müşavirliği – Ömer D.

Yozgat Valiliği – Hukuk Müşaviri- Ertuğrul K

Karabük Valiliği – Hukuk Müşaviri – Cahit K.

Afyonkarahisar Valiliği – Hukuk müşaviri – Barış A.

Karabük Valiliği – Hukuk Müşaviri- Abdulhalim C.

Gaziantep Valiliği – Hukuk müşaviri- Salih G.

Muğla Seydikemer Kaymakamlığı ( Geçici görev Muğla Valiliği)- Hukuk Müşaviri- Memduh T.

Kastamonu Cide Kaymakamı ( Geçici görev Mersin Valiliği) – Hukuk Müşaviri – Fatih D.

Malatya Valiliği – Hukuk Müşaviri – Regaip Ahmet Ö

Iğdır Karakoyunlu Kaymakamlığı ( Geçici görev Amasya Valiliği) – Hukuk Müşaviri- Ali P.

Ağrı Valiliği – Hukuk Müşaviri - Ahmet C.

Yozgat Valiliği - Hukuk Müşaviri- Duran E.

Bingöl Valiliği – Hukuk Müşaviri – Ahmet Ö.

Malatya Yeşilyut Kaymakamlığı (Geçici görev Çankırı Valiliği) – Hukuk Müşaviri- Nesim B.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.