Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’den Dev Prova !

EĞİTİM 17.02.2017 - 21:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’den Dev Prova !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, YGS Hazırlıklarına Tam Gaz Devam Ediyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, YGS Hazırlıklarına Tam Gaz Devam Ediyor.   12 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı hazırlıklarına ara vermeksizin devam ettiren Özel Kardelen Eğitim Kurumları, yapmış olduğu YGS provası ile yine farkını ortaya koydu.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirilen sınavda YGS konsepti hiç bir değişikliğe uğratılmadan uygulandı. Saat 9.30 da eğitim fakültesi binası önünde hazır olan öğrenciler, sınav giriş kartları ve kimlik kontrolünden sonra girecekleri salonlara geçtiler. Bu esnada bazı öğrencilerin çok heyecanlı olduğuda gözden kaçmadı.   Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu lisesi müdürü Mürsel Mert, yaptığı açıklamada: “Öğrencileri sınava hazırlarken göz önünde bulundurmamız gereken bir çok etken var. Bizler Kardelen Koleji olarak alanında uzman eğitim kadromuzla uyguladığımız YGS müfredatının gerek yoğunlaştırılmış YGS kurslarımızla gerekse öğrencilerimize uyguladığımız bire bir soru çözüm saati gibi etkinliklerle onları sınava hazırlamak için yoğun bir çaba sarf ettik. Lakin bu sürede yapılan akademik çalışmalar özellikle sınav kaygısı taşıyan öğrenciler üzerinde tek başına yeterli olmuyor. Bizlerde işin mutfağından yetişmiş eğitimciler olarak öğrencilerimizi olumsuz yönde etkileyebilecek gerek iç gerekse dış etmenlere karşı tüm ihtimalleri göz önünde bulundurup her türlü önlemi almak amacı ile bu YGS provasını gerçekleştirdik. Nitekim öğrencilerimizin özellikle dış etmenlerden olumsuz etkilenmemesi, zaman ve olası bir durumda kriz yönetimi hususunda deneyim sahibi olmaları sınav heyecanı ile önceden yüzleşerek YGS’ye etkisiz bir biçimde, yüksek motivasyonla girmelerini amaçladık.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, YGS Hazırlıklarına Tam Gaz Devam Ediyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, YGS Hazırlıklarına Tam Gaz Devam Ediyor.

 

12 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı hazırlıklarına ara vermeksizin devam ettiren Özel Kardelen Eğitim Kurumları, yapmış olduğu YGS provası ile yine farkını ortaya koydu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirilen sınavda YGS konsepti hiç bir değişikliğe uğratılmadan uygulandı. Saat 9.30 da eğitim fakültesi binası önünde hazır olan öğrenciler, sınav giriş kartları ve kimlik kontrolünden sonra girecekleri salonlara geçtiler. Bu esnada bazı öğrencilerin çok heyecanlı olduğuda gözden kaçmadı.

 

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu lisesi müdürü Mürsel Mert, yaptığı açıklamada: “Öğrencileri sınava hazırlarken göz önünde bulundurmamız gereken bir çok etken var. Bizler Kardelen Koleji olarak alanında uzman eğitim kadromuzla uyguladığımız YGS müfredatının gerek yoğunlaştırılmış YGS kurslarımızla gerekse öğrencilerimize uyguladığımız bire bir soru çözüm saati gibi etkinliklerle onları sınava hazırlamak için yoğun bir çaba sarf ettik. Lakin bu sürede yapılan akademik çalışmalar özellikle sınav kaygısı taşıyan öğrenciler üzerinde tek başına yeterli olmuyor. Bizlerde işin mutfağından yetişmiş eğitimciler olarak öğrencilerimizi olumsuz yönde etkileyebilecek gerek iç gerekse dış etmenlere karşı tüm ihtimalleri göz önünde bulundurup her türlü önlemi almak amacı ile bu YGS provasını gerçekleştirdik. Nitekim öğrencilerimizin özellikle dış etmenlerden olumsuz etkilenmemesi, zaman ve olası bir durumda kriz yönetimi hususunda deneyim sahibi olmaları sınav heyecanı ile önceden yüzleşerek YGS’ye etkisiz bir biçimde, yüksek motivasyonla girmelerini amaçladık.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.