Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kabe'ye Çirkin Saldırıyı Kim Yaptı

GÜNCEL 09.02.2017 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kabe'ye Çirkin Saldırıyı Kim Yaptı

06.02.2017 gecesi saat 23:45’ te Kabe’de faciadan dönüldü.
06.02.2017 gecesi saat 23:45’ te Kabe’de faciadan dönüldü.   06.02.2017 Pazartesi gece Mekke de bulunan ve dinimizin kutsal mekanı olan Kabe’ yi yakmak isteyen bir kişi son anda fark edilerek umreciler ve Suudi polisler tarafından son anda engellendi.   Olayın videosunu tarafımıza ulaştıran Nevşehir’ li hemşerimiz yaşananları şu şekilde anlattı; 23:45’ te Kabe’ nin rüknü yemani köşesinde umrecilerin arasına karışan bir kişinin elinde bulunan pet şişedeki benzini kabenin örtüsüne dökmeye başladığını fark ettik. Bu arada aynı kişi cebinden çakmak çıkartarak tam kabe örtüsünü tutuşturmak üzereyken umre yapan vatandaşlar ve Suudi polisler kişiye engel oldu. Umrecilerin tepkileri ve linç girişiminden polisler sayesinde son anda kurtulan şahıs gözaltına alındı.   Olayla ilgili video görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz.  
06.02.2017 gecesi saat 23:45’ te Kabe’de faciadan dönüldü.

06.02.2017 gecesi saat 23:45’ te Kabe’de faciadan dönüldü.

 

06.02.2017 Pazartesi gece Mekke de bulunan ve dinimizin kutsal mekanı olan Kabe’ yi yakmak isteyen bir kişi son anda fark edilerek umreciler ve Suudi polisler tarafından son anda engellendi.

 

Olayın videosunu tarafımıza ulaştıran Nevşehir’ li hemşerimiz yaşananları şu şekilde anlattı;

23:45’ te Kabe’ nin rüknü yemani köşesinde umrecilerin arasına karışan bir kişinin elinde bulunan pet şişedeki benzini kabenin örtüsüne dökmeye başladığını fark ettik. Bu arada aynı kişi cebinden çakmak çıkartarak tam kabe örtüsünü tutuşturmak üzereyken umre yapan vatandaşlar ve Suudi polisler kişiye engel oldu. Umrecilerin tepkileri ve linç girişiminden polisler sayesinde son anda kurtulan şahıs gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili video görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.