Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vatandaşlardan Çamurlu Yol İsyanı

NEVŞEHİR 08.02.2017 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vatandaşlardan Çamurlu Yol İsyanı

İhbar Haber - Nevşehir ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini görenler adeta isyan ediyor.
İHBAR HABER - Nevşehir  ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini görenler adeta isyan ediyor.   Nevşehir gibi Turizmin gözde kentlerinden olan bir şehrin mahalle ve caddelerinin işler açısı hali mahallede oturan vatandaşların isyan ettirdi.   Nevşehir 15 Temmuz Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi’de yaşayan vatandaşlar, taşındıkları  evlerini önündeki caddenin yolunun taşındığı günden beri yapılmadığından şikayet ettiler.   Mahalle sakinlerinin de herkesin durumdan rahatsız olduğunu yağan yağmur ve kar sonrası ile birlikte yolda yürümenin imkansız olduğunu belirten vatandaşlar , zaman zaman yoldan geçmeye çalışan arabaların çamura battığını söylediler.   Bu zamana kadar ilgili yerlere gerekli başvuruları yaptığını anlatan vatandaşlar, “Bu çevrede yaklaşık 300 hane var. Bu hanelerde yaşayan vatandaşlar, bu evlerine ulaşmak için bu yolu kullanmak zorunda. Yağmur yağdığı zaman çamura batan çok oluyor. Çocuklarımız yolda yürürken çamura batıp düşüyor. Yürüyebilmek için her gün küreklerle yola kum atıyoruz. Bu yolun bir an önce sağlıklı bir hale getirilmesini yetkililerden talep ediyoruz. Nevşehir Belediyesi hizmet için çalışması gerekirken özellikle 15 Temmuz ismi verilen mahallenin Alparslan Türkeş Caddesine çalışma yapılmaması manidar buluyoruz. Madem burda yaşayan insanlara saygınız yok koyduğunuz mahalle adına saygınız olsun ” diye konuştular.          
İhbar Haber - Nevşehir ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini görenler adeta isyan ediyor.

İHBAR HABER - Nevşehir  ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini görenler adeta isyan ediyor.

 

Nevşehir gibi Turizmin gözde kentlerinden olan bir şehrin mahalle ve caddelerinin işler açısı hali mahallede oturan vatandaşların isyan ettirdi.

 

Nevşehir 15 Temmuz Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi’de yaşayan vatandaşlar, taşındıkları  evlerini önündeki caddenin yolunun taşındığı günden beri yapılmadığından şikayet ettiler.

 

Mahalle sakinlerinin de herkesin durumdan rahatsız olduğunu yağan yağmur ve kar sonrası ile birlikte yolda yürümenin imkansız olduğunu belirten vatandaşlar , zaman zaman yoldan geçmeye çalışan arabaların çamura battığını söylediler.

 

Bu zamana kadar ilgili yerlere gerekli başvuruları yaptığını anlatan vatandaşlar, “Bu çevrede yaklaşık 300 hane var. Bu hanelerde yaşayan vatandaşlar, bu evlerine ulaşmak için bu yolu kullanmak zorunda. Yağmur yağdığı zaman çamura batan çok oluyor. Çocuklarımız yolda yürürken çamura batıp düşüyor. Yürüyebilmek için her gün küreklerle yola kum atıyoruz. Bu yolun bir an önce sağlıklı bir hale getirilmesini yetkililerden talep ediyoruz. Nevşehir Belediyesi hizmet için çalışması gerekirken özellikle 15 Temmuz ismi verilen mahallenin Alparslan Türkeş Caddesine çalışma yapılmaması manidar buluyoruz. Madem burda yaşayan insanlara saygınız yok koyduğunuz mahalle adına saygınız olsun ” diye konuştular.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.