Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Evleneceklere Dev Kampanya

NEVŞEHİR 30.01.2017 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Evleneceklere Dev Kampanya

Nevşehir’in ilk profesyonel organizasyon ajansı CSS Ajanstan Nevşehir’de evleneceklere dev bir kampanya hazırlandı.
  Nevşehir’in ilk profesyonel organizasyon ajansı CSS Ajanstan Nevşehir’de evleneceklere dev bir kampanya hazırlandı. CSS Ajans sahibi Koray Haklı Nevşehir’in ilk organizasyon firması olduklarını ifade ederken 14 Şubat tarihine kadar sürecek olan bir kampanya hazırladıklarını ifade etti. CSS organizasyon sahibi Koray Haklı, “Firmamız 20 yıllık bir kuruluştur. 20 yıl boyunca çok büyük organizasyonlara imza attık. Bu anlamda Nevşehir’in ilk kuruluşuyuz diyebiliriz. Bugüne kadar 500’den fazla sanatçıya ev sahipliği yaptık. Bugüne kadar 3 binin üzerinde düğün organizasyonu yaptık. Profesyonel ekibimiz ile halen hizmet vermeye devam ediyoruz. Nevşehir’den gelen, yurt dışından gelen ve düğün organizasyonu yapmak isteyen çiftlerimize faydamız olması açısından indirimli bir organizasyon içerisine girdik. Şuan örnek verecek olursak ir otelde düğün yapmak isteseniz kişi başı 25 liradan değerlendiriliyor. Ama bunun içinde organizasyon temasına ait hiç bir şey yok. Biz buna istinaden kişi başı 500 kişilik olacak şekilde 25 liraya yaş pasta, kuru pasta, salon giydirmesi, süslemesi, LED ekran hizmeti, ses,ışık hizmeti, kuvvetli bir orkestra hizmeti, konfetisi, volkanı, ateş şelalesi ve diğer şovları kapsayacak şekilde 14 Şubat tarihine kadar sürecek olan bir kampanya başlatmış bulunuyoruz. Tüm evlenecek çiftlerimizi firmamıza davet ediyoruz” diye konuştu. 
Nevşehir’in ilk profesyonel organizasyon ajansı CSS Ajanstan Nevşehir’de evleneceklere dev bir kampanya hazırlandı.

 

Nevşehir’in ilk profesyonel organizasyon ajansı CSS Ajanstan Nevşehir’de evleneceklere dev bir kampanya hazırlandı.

CSS Ajans sahibi Koray Haklı Nevşehir’in ilk organizasyon firması olduklarını ifade ederken 14 Şubat tarihine kadar sürecek olan bir kampanya hazırladıklarını ifade etti.

CSS organizasyon sahibi Koray Haklı, “Firmamız 20 yıllık bir kuruluştur. 20 yıl boyunca çok büyük organizasyonlara imza attık. Bu anlamda Nevşehir’in ilk kuruluşuyuz diyebiliriz. Bugüne kadar 500’den fazla sanatçıya ev sahipliği yaptık. Bugüne kadar 3 binin üzerinde düğün organizasyonu yaptık. Profesyonel ekibimiz ile halen hizmet vermeye devam ediyoruz. Nevşehir’den gelen, yurt dışından gelen ve düğün organizasyonu yapmak isteyen çiftlerimize faydamız olması açısından indirimli bir organizasyon içerisine girdik. Şuan örnek verecek olursak ir otelde düğün yapmak isteseniz kişi başı 25 liradan değerlendiriliyor. Ama bunun içinde organizasyon temasına ait hiç bir şey yok. Biz buna istinaden kişi başı 500 kişilik olacak şekilde 25 liraya yaş pasta, kuru pasta, salon giydirmesi, süslemesi, LED ekran hizmeti, ses,ışık hizmeti, kuvvetli bir orkestra hizmeti, konfetisi, volkanı, ateş şelalesi ve diğer şovları kapsayacak şekilde 14 Şubat tarihine kadar sürecek olan bir kampanya başlatmış bulunuyoruz. Tüm evlenecek çiftlerimizi firmamıza davet ediyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.