Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

15 Temmuz'u Resimler ile Çocuklar Anlatacak

KÜLTÜR-SANAT 13.01.2017 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

15 Temmuz'u Resimler ile Çocuklar Anlatacak

Kaymaklı Belediyesi 15 Temmuz'u resim sanatıyla somutlaştırıyor.
Kaymaklı Belediyesi 15 Temmuz'u resim sanatıyla somutlaştırıyor.   Kaymaklı Belediyesi, Kaymaklı'da eğitim veren tüm kurumlarda "15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Şehitleri" temalı resim yarışması düzenliyor. 15 Temmuz'da yaşanan ihanet girişiminden sonra tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde hainliğe dur demişti. O gece 7'den 77'ye herkes meydanlara inmiş, 27 gün süresince nöbet tutmuştu. Kaymaklı Belediyesi yaşananları unutturmamak ve öğrencilerin gözünden göstermek amacıyla resim yarışması düzenliyor.   Yarışma neticesinde dereceye girenlerin ödüllendirileceği yarışmaya son başvuru tarihi 10 Şubat 2017 Cuma  
Kaymaklı Belediyesi 15 Temmuz'u resim sanatıyla somutlaştırıyor.

Kaymaklı Belediyesi 15 Temmuz'u resim sanatıyla somutlaştırıyor.

 

Kaymaklı Belediyesi, Kaymaklı'da eğitim veren tüm kurumlarda "15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Şehitleri" temalı resim yarışması düzenliyor. 15 Temmuz'da yaşanan ihanet girişiminden sonra tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde hainliğe dur demişti. O gece 7'den 77'ye herkes meydanlara inmiş, 27 gün süresince nöbet tutmuştu. Kaymaklı Belediyesi yaşananları unutturmamak ve öğrencilerin gözünden göstermek amacıyla resim yarışması düzenliyor.

 

Yarışma neticesinde dereceye girenlerin ödüllendirileceği yarışmaya son başvuru tarihi 10 Şubat 2017 Cuma

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.