Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2016 Yılının Haber Sitesi Lale Haber Oldu

NEVŞEHİR 11.01.2017 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2016 Yılının Haber Sitesi Lale Haber Oldu

31 Aralık 2016 16.35 itibari ile elde edilen verilere göre Lale Haber, Nevşehir ilçesindeki haberleri okuyucuya güncel ve tarafsız olarak ileten haber sitesi oldu.
  Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük beğeni kazanan, kısa zamanda hem Nevşehir hem de dışarıda yaşayan bir çok Nevşehirli tarafından en çok ziyaret edilen Yerel internet sitelerinden biri olan Lale Haber, bugün Nevşehir’de yayın yapan internet siteleri içerisinde haberlerine en fazla yorum alan, en fazla sayfa gösterimlerine sahip olan bir site haline geldi.   31 Aralık 2016 16.35 itibari ile elde edilen verilere göre Lale Haber, Nevşehir ilçesindeki haberleri okuyucuya güncel,doğru, objektif ve tarafsız olarak ileten haber sitesi oldu.     Bizleri destekleyen , olumlu olumsuz eleştiriler ile bizlerin gelişmesini sağlayan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz. Yeni Yılda sizler bizi seçtiniz bizde sizlere hediye vereceğiz.   2017 yılında yenilerek güçlenerek en önemlisi sizler ile birlikte olarak çok ses getireceğimize söz veriyoruz.        Site adresi : www.lalehaber.com        Facebook Adresimiz: https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber/?fref=ts     Twitter Adresimiz:  www.twitter.com/lale_haber     Youtube Sayfamız :  https://www.youtube.com/channel/UCbEQk-oimgK-wdDZxlm55Zg   İnstagram adresimiz : https://www.instagram.com/lalehaber/  
31 Aralık 2016 16.35 itibari ile elde edilen verilere göre Lale Haber, Nevşehir ilçesindeki haberleri okuyucuya güncel ve tarafsız olarak ileten haber sitesi oldu.

 

Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük beğeni kazanan, kısa zamanda hem Nevşehir hem de dışarıda yaşayan bir çok Nevşehirli tarafından en çok ziyaret edilen Yerel internet sitelerinden biri olan Lale Haber, bugün Nevşehir’de yayın yapan internet siteleri içerisinde haberlerine en fazla yorum alan, en fazla sayfa gösterimlerine sahip olan bir site haline geldi.

 

31 Aralık 2016 16.35 itibari ile elde edilen verilere göre Lale Haber, Nevşehir ilçesindeki haberleri okuyucuya güncel,doğru, objektif ve tarafsız olarak ileten haber sitesi oldu.  

 

Bizleri destekleyen , olumlu olumsuz eleştiriler ile bizlerin gelişmesini sağlayan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz. Yeni Yılda sizler bizi seçtiniz bizde sizlere hediye vereceğiz.

 

2017 yılında yenilerek güçlenerek en önemlisi sizler ile birlikte olarak çok ses getireceğimize söz veriyoruz.   

 

 

Site adresi : www.lalehaber.com     

 

Facebook Adresimiz: https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber/?fref=ts

 

 

Twitter Adresimiz:  www.twitter.com/lale_haber  

 

Youtube Sayfamız :  https://www.youtube.com/channel/UCbEQk-oimgK-wdDZxlm55Zg

 

İnstagram adresimiz : https://www.instagram.com/lalehaber/

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.