Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Geneli Okullar Tatil Edildi

NEVŞEHİR 29.12.2016 - 16:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Geneli Okullar Tatil Edildi

Nevşehir'de öğrencilerin beklediği müjdeli kar tatili haberini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş resmi siteden duyurdu.
Nevşehir'de öğrencilerin beklediği müjdeli kar tatili haberini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş resmi siteden duyurdu.   Nevşehir'de akşam saatlerinde kar yağışı beklenmesi ve etkisini don olma ihtimali olması nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki okullar bir gün süreyle tatil edildi.    Valilikten yapılan açıklama şu şekilde; "İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince; -Bu gece saatleri itibariyle 31.12.2016 Cumartesi günü öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yoğun kar yağışı beklenildiğinden, havanın soğuması buzlanma ve don tehlikesi sonucu ulaşımda oluşacak olumsuzluklar nedeni ile İlimiz genelinde, eğitim ve öğretime 30.12.2016 Cuma günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. -Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaklardır. -Hava muhalefeti nedeniyle oluşacak rüzgar ve fırtına nedeniyle baca gazı ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyuna duyurulur denildi    
Nevşehir'de öğrencilerin beklediği müjdeli kar tatili haberini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş resmi siteden duyurdu.

Nevşehir'de öğrencilerin beklediği müjdeli kar tatili haberini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş resmi siteden duyurdu.

 

Nevşehir'de akşam saatlerinde kar yağışı beklenmesi ve etkisini don olma ihtimali olması nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki okullar bir gün süreyle tatil edildi. 
 

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde; "İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince;

-Bu gece saatleri itibariyle 31.12.2016 Cumartesi günü öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yoğun kar yağışı beklenildiğinden, havanın soğuması buzlanma ve don tehlikesi sonucu ulaşımda oluşacak olumsuzluklar nedeni ile İlimiz genelinde, eğitim ve öğretime 30.12.2016 Cuma günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

-Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaklardır.

-Hava muhalefeti nedeniyle oluşacak rüzgar ve fırtına nedeniyle baca gazı ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur denildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.