Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ebubekir Gizligider Kardelen Koleji’nde Konferans Verdi

26.12.2016 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ebubekir Gizligider Kardelen Koleji’nde Konferans Verdi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Ak Parti Millet Vekili Ebubekir Gizligider lise öğrencileri ile buluştu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Ak Parti Millet Vekili Ebubekir Gizligider lise öğrencileri ile buluştu.   Özel Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen programa, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Meekşe, Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 13.30’da başlayan Konferans’ta konuşma yapan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider öğrencilerin kendilerine hedef koymaları ve bu hedefler doğrultusunda ilerlemeleri hususunda öğrencilerden söz aldı.   Gizligier’in, gündeminde terör ve 15 Temmuz darbe gecesinde yaşananlar vardı. Terörde sona gelindiğini belirten Gizligider terör örgütlerinin son çırpınışları olduğunu söyledi.   15 Temmuz darbe gecesini anlatan, Ebubekir Gizligider’i öğrenciler pür dikkat dinledi. 28 Mayıs 2013 tarihinde gezi olaylarına değinen Gizligider Türkiye’nin ne günlerden geçtiğini anlatarak duygu dolu anlar yaşadı. Konferans sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; "İnanıyorum ki ileride hepiniz çok güzel işler başaracaksınız, hayat’ta daima dik durun." diyerek konferansı tamamladı. Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ise Ak parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’e konuşmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Ak Parti Millet Vekili Ebubekir Gizligider lise öğrencileri ile buluştu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Ak Parti Millet Vekili Ebubekir Gizligider lise öğrencileri ile buluştu.

 

Özel Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen programa, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Meekşe, Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 13.30’da başlayan Konferans’ta konuşma yapan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider öğrencilerin kendilerine hedef koymaları ve bu hedefler doğrultusunda ilerlemeleri hususunda öğrencilerden söz aldı.

 

Gizligier’in, gündeminde terör ve 15 Temmuz darbe gecesinde yaşananlar vardı. Terörde sona gelindiğini belirten Gizligider terör örgütlerinin son çırpınışları olduğunu söyledi.

 

15 Temmuz darbe gecesini anlatan, Ebubekir Gizligider’i öğrenciler pür dikkat dinledi. 28 Mayıs 2013 tarihinde gezi olaylarına değinen Gizligider Türkiye’nin ne günlerden geçtiğini anlatarak duygu dolu anlar yaşadı. Konferans sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; "İnanıyorum ki ileride hepiniz çok güzel işler başaracaksınız, hayat’ta daima dik durun." diyerek konferansı tamamladı.

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ise Ak parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’e konuşmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.