Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'nün 10 Adımda Kişileri Örgüte Kazandırma Yöntemleri

NEVŞEHİR 22.12.2016 - 19:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'nün 10 Adımda Kişileri Örgüte Kazandırma Yöntemleri

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, örgüt içinde kendine özgü yöntem geliştirdiği ortaya çıktı. Literatürde 10 adımda öğrencileri örgüte kazandırmanın yollarının anlatıldığı belirlendi.
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, örgüt içinde kendine özgü yöntem  geliştirdiği ortaya çıktı. Yöntemde 10 adımda kişileri örgüte kazandırmanın yollarının anlatıldığı belirlendi.   SELH(SOYMA) YOLUN SONU Fetullah Gülen'in öğrencilerin cemaate bağlanması için örgüt öğrencilerin ilgi alanları zevk ve düşünce yapılarını tespit edilmesini emrettiği belirlendi. Öğrencileri abiye zimmetleyen örgütün bu ilişkiyi ömür boyu sürdürdüğü vurgulanırken, 10 adımlık yol da şöyle anlatıldı: "Bir Fetullah Gülen efsanesi yaratılmakta ve farklı bir nesil yetiştirme amacı ile cemaat eğitim vermektedir. Bu eğitim, rızk (yemleme), teferrüs (avlama), tenis (alıştırma), teşkik (şüpheye düşürme), talik (boşlukta bırakma), rabt (bağlama), tedlis (hile), telbis (kafasını karıştırma), hal (ayırma) ve selh (soyma) şeklindedir. Cemaat yurtlarda dershanelerde evlerde gençlerle yakından ilgilenerek ihtiyaçlarını karşılayıp onları kendilerine çekmektedir. "   Nevşehir’de bazen yemek,bazen iş şeyahati , bazen ise bir maklube yemeği ile FETÖ’ye yakınlaşmaları sağlandı. İftar yemekleri ile davetler verildi. Esnaf olanlara sık sık ziyaretler yapılarak alış veriş yapılıp para kazandırıldıe. Memur kesime ise mevki sözü verilerek umut verildi. Kimi umutlar yerine getirildi   Tabi bu yemeklere , gezilere katılanlar ne kadar Vatan Haini oldu bunu yetkili merciler inceleyip gerekli cezalarını verecektir.        
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, örgüt içinde kendine özgü yöntem geliştirdiği ortaya çıktı. Literatürde 10 adımda öğrencileri örgüte kazandırmanın yollarının anlatıldığı belirlendi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, örgüt içinde kendine özgü yöntem  geliştirdiği ortaya çıktı. Yöntemde 10 adımda kişileri örgüte kazandırmanın yollarının anlatıldığı belirlendi.

 

SELH(SOYMA) YOLUN SONU

Fetullah Gülen'in öğrencilerin cemaate bağlanması için örgüt öğrencilerin ilgi alanları zevk ve düşünce yapılarını tespit edilmesini emrettiği belirlendi. Öğrencileri abiye zimmetleyen örgütün bu ilişkiyi ömür boyu sürdürdüğü vurgulanırken, 10 adımlık yol da şöyle anlatıldı:

"Bir Fetullah Gülen efsanesi yaratılmakta ve farklı bir nesil yetiştirme amacı ile cemaat eğitim vermektedir. Bu eğitim, rızk (yemleme), teferrüs (avlama), tenis (alıştırma), teşkik (şüpheye düşürme), talik (boşlukta bırakma), rabt (bağlama), tedlis (hile), telbis (kafasını karıştırma), hal (ayırma) ve selh (soyma) şeklindedir. Cemaat yurtlarda dershanelerde evlerde gençlerle yakından ilgilenerek ihtiyaçlarını karşılayıp onları kendilerine çekmektedir. "

 

Nevşehir’de bazen yemek,bazen iş şeyahati , bazen ise bir maklube yemeği ile FETÖ’ye yakınlaşmaları sağlandı. İftar yemekleri ile davetler verildi. Esnaf olanlara sık sık ziyaretler yapılarak alış veriş yapılıp para kazandırıldıe. Memur kesime ise mevki sözü verilerek umut verildi. Kimi umutlar yerine getirildi

 

Tabi bu yemeklere , gezilere katılanlar ne kadar Vatan Haini oldu bunu yetkili merciler inceleyip gerekli cezalarını verecektir.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.