Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Su Akar Yolunu Bulur !

GÜNCEL 15.12.2016 - 16:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Su Akar Yolunu Bulur !

Türkiye, tarihi misyonuna dönmeye devam ediyor. Mazlumların huzur adası olan bu coğrafyanın, yeniden dirilişi için TÜRKİYE´nin kadim genlerini yeniden onarması bekleniyor.
Türkiye´ye karşı iç ve dış düşmanların oyunları devam ederken, bu topraklarda yaşayan her ferdin buna aman vermeyeceği gözlemleniyor. 15 Temmuz Türkiye´yi işgal etme girişimi, milletin sinesine çarpıp geri dönerken, FETÖ ile birlikte iş tutan PKK ve PYD Haçlı uşaklarının yine dış güçlerin desteği ile saldırılarına devam ettikleri gözlemleniyor.   Türkiye´nin ilelebed bu coğrafyada dik durabilmesi için savunma hattının Halep, Kerkük ve Musul´dan başlaması gerektiği savunuluyor.   Musul ve Kerkük´e sahip çıkamazsak İstanbul´a, Diyarbakır´a sahip çıkamayız diye görüş bildiren düşünce insanları, bu bölgede TÜRKİYE´nin etkin rol alması gerektiğini dile getiriyorlar.   Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın, yerinde bir karar ile coğrafyamıza kast eden hainlere karşı sınır ötesi harekât kararı vermesi ise kamuoyunda alkışlanıyor.   İSTANBUL´un bir medeniyet merkezi olduğu belirtilirken, yakın gelecek bir zamanda hızlı tren hatlarından birinin Medine´ye, bir diğerinin ise Türkistan´a gitmesi heyecanla bekleniyor.   Zamanla suların akarak, hak ettiği mecrada yerini bulacağı görüşleri dillendiriliyor.    
Türkiye, tarihi misyonuna dönmeye devam ediyor. Mazlumların huzur adası olan bu coğrafyanın, yeniden dirilişi için TÜRKİYE´nin kadim genlerini yeniden onarması bekleniyor.

Türkiye´ye karşı iç ve dış düşmanların oyunları devam ederken, bu topraklarda yaşayan her ferdin buna aman vermeyeceği gözlemleniyor. 15 Temmuz Türkiye´yi işgal etme girişimi, milletin sinesine çarpıp geri dönerken, FETÖ ile birlikte iş tutan PKK ve PYD Haçlı uşaklarının yine dış güçlerin desteği ile saldırılarına devam ettikleri gözlemleniyor.

 

Türkiye´nin ilelebed bu coğrafyada dik durabilmesi için savunma hattının Halep, Kerkük ve Musul´dan başlaması gerektiği savunuluyor.

 

Musul ve Kerkük´e sahip çıkamazsak İstanbul´a, Diyarbakır´a sahip çıkamayız diye görüş bildiren düşünce insanları, bu bölgede TÜRKİYE´nin etkin rol alması gerektiğini dile getiriyorlar.

 

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın, yerinde bir karar ile coğrafyamıza kast eden hainlere karşı sınır ötesi harekât kararı vermesi ise kamuoyunda alkışlanıyor.

 

İSTANBUL´un bir medeniyet merkezi olduğu belirtilirken, yakın gelecek bir zamanda hızlı tren hatlarından birinin Medine´ye, bir diğerinin ise Türkistan´a gitmesi heyecanla bekleniyor.

 

Zamanla suların akarak, hak ettiği mecrada yerini bulacağı görüşleri dillendiriliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.