Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Sınavlara Hazırlıklar Tam Gaz Devam

EĞİTİM 30.11.2016 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Sınavlara Hazırlıklar Tam Gaz Devam

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji LYS ve YGS hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji LYS ve YGS hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.   22 yıllık tecrübesi ve uzman eğitim kadrosuyla öğrencilerine gerçek başarıyı sunan Kardelen Koleji bu yılda LYS ve YGS çalışmalarına hızla devam ediyor.   Gerçekleştirilen çalışmalar ve deneme sınavları hakkında açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mürsel Mert şunları söyledi; " Okulumuzda bulunan Anadolu ve Fen Lisesi 9-10-11 ve 12. sınıf öğrencilerimize her 20 günde bir deneme sınavları yaparak öğrendikleri bilgileri pekiştirmelerini sağlıyor ve eksiklerini tespit ederek gidermek için çalışıyoruz. Geçen sene okulumuzun elde ettiği büyük başarıyı bu yılda artırarak sürdürmek ve gençlerimizi gelecek eğitim hayatlarına en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Güçlü kadromuz ve modern eğitim metotlarımızla Kardelen Koleji'nde eğitim gören her öğrencinin ulaşabileceği en iyi noktaya ulaşmasını sağlamak ve kitlesel olarak büyük başarılara imza atmak bizlerin yegane hedefidir." dedi.  
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji LYS ve YGS hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji LYS ve YGS hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

 

22 yıllık tecrübesi ve uzman eğitim kadrosuyla öğrencilerine gerçek başarıyı sunan Kardelen Koleji bu yılda LYS ve YGS çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

Gerçekleştirilen çalışmalar ve deneme sınavları hakkında açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mürsel Mert şunları söyledi; " Okulumuzda bulunan Anadolu ve Fen Lisesi 9-10-11 ve 12. sınıf öğrencilerimize her 20 günde bir deneme sınavları yaparak öğrendikleri bilgileri pekiştirmelerini sağlıyor ve eksiklerini tespit ederek gidermek için çalışıyoruz. Geçen sene okulumuzun elde ettiği büyük başarıyı bu yılda artırarak sürdürmek ve gençlerimizi gelecek eğitim hayatlarına en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Güçlü kadromuz ve modern eğitim metotlarımızla Kardelen Koleji'nde eğitim gören her öğrencinin ulaşabileceği en iyi noktaya ulaşmasını sağlamak ve kitlesel olarak büyük başarılara imza atmak bizlerin yegane hedefidir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.