Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde TEOG Sevinci

EĞİTİM 28.11.2016 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde TEOG Sevinci

Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul 8. sınıf öğrencileri geçen hafta yapılan TEOG-1 sınavında büyük başarı elde ederek önemli bir avantaj elde ettiler.
Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul 8. sınıf öğrencileri geçen hafta yapılan TEOG-1 sınavında büyük başarı elde ederek önemli bir avantaj elde ettiler.   Geçen hafta içi tamamlanan TEOG-1 sınavda resmi olmayan sonuçlara göre Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencilerinin büyük bir çoğunluğu sınavda yer alan alanların en az birinden 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attılar. Geçtiğimiz yıl yapılan TEOG sınavları sonrası 75 mezununun 61'ini Fen Lisesi kazandırarak kırılması zor bir rekora imza atan Kardelen Koleji öğrencileri bu yılki sınavlarda çıtayı daha ileriye taşımayı hedefliyor.   Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk ÇAMCI ; " Öğrencilerimizin her biriyle gurur duyuyorum, yoğun çalışma temposuyla hazırlandıkları TEOG sınavlarından ilkini büyük bir başarı göstererek tamamladılar. İkinci sınav için büyük bir avantaj elde eden öğrencilerimizi kutluyorum. 200'e yakın öğrencimiz TEOG-1 sınavında herhangi bir alanda 100 tam puan almışlardır ve bu ciddi bir başarıdır. Bu başarıda en az öğrencilerimiz kadar çalışıp emek harcayan öğretmenlerimi ve değerli velilerimizi de kutluyorum. Geçen yıl sınavlara giren 75 öğrencimizin 61'i Fen Liselerini kazandırarak büyük bir rekor kırdık. Buda bize gösteriyor ki güçlenen Kardelen Koleji kadrosu daha nice başarılara ulaşacaktır. " dedi.  
Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul 8. sınıf öğrencileri geçen hafta yapılan TEOG-1 sınavında büyük başarı elde ederek önemli bir avantaj elde ettiler.

Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul 8. sınıf öğrencileri geçen hafta yapılan TEOG-1 sınavında büyük başarı elde ederek önemli bir avantaj elde ettiler.

 

Geçen hafta içi tamamlanan TEOG-1 sınavda resmi olmayan sonuçlara göre Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencilerinin büyük bir çoğunluğu sınavda yer alan alanların en az birinden 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza attılar. Geçtiğimiz yıl yapılan TEOG sınavları sonrası 75 mezununun 61'ini Fen Lisesi kazandırarak kırılması zor bir rekora imza atan Kardelen Koleji öğrencileri bu yılki sınavlarda çıtayı daha ileriye taşımayı hedefliyor.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk ÇAMCI ; " Öğrencilerimizin her biriyle gurur duyuyorum, yoğun çalışma temposuyla hazırlandıkları TEOG sınavlarından ilkini büyük bir başarı göstererek tamamladılar. İkinci sınav için büyük bir avantaj elde eden öğrencilerimizi kutluyorum. 200'e yakın öğrencimiz TEOG-1 sınavında herhangi bir alanda 100 tam puan almışlardır ve bu ciddi bir başarıdır. Bu başarıda en az öğrencilerimiz kadar çalışıp emek harcayan öğretmenlerimi ve değerli velilerimizi de kutluyorum. Geçen yıl sınavlara giren 75 öğrencimizin 61'i Fen Liselerini kazandırarak büyük bir rekor kırdık. Buda bize gösteriyor ki güçlenen Kardelen Koleji kadrosu daha nice başarılara ulaşacaktır. " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.