Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Dikkat Bu Oyuna Sakın Gelme !

NEVŞEHİR 28.11.2016 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Dikkat Bu Oyuna Sakın Gelme !

Nevşehir’de son yıllarda çok sık açılan AVM ler, Para kazanmak için her türlü yol ve yöntemleri mubah görerek, insanları kandırma tekniğini kullanarak dar ve az gelirli ailelerimize taksitli mal satarak sıkıntıya düşürmektedirler…
Nevşehir’de son yıllarda çok sık açılan AVM ler, Para kazanmak için her türlü yol ve yöntemleri mubah görerek, insanları kandırma tekniğini kullanarak dar ve az gelirli ailelerimize taksitli mal satarak sıkıntıya düşürmektedirler…   Nevşehir’de son yıllarda çok sık açılan AVM ler, Para kazanmak için her türlü yol ve yöntemleri mubah görerek, insanları kandırma tekniğini kullanarak dar ve az gelirli ailelerimize taksitli mal satarak sıkıntıya düşürmektedirler…   Aileler ürünü aldıktan sonra pişman oluyorlar….. Ama ürünü geri vermeye kalksalar oradaki görevli hemen atlıyor…. Efendim bizim yetkimiz yok…. Genel merkeze yazı yazacağız…. Onaylanması 1 ay sürer deyip müşteriyi başından savıyor. Genel merkezden yazı gelene kadar ilk taksit günü zaten gelmiş oluyor.   VATANDAŞIN ZAAFLARINDAN YARARLANIYORLAR   AVM de satılan ürünler elden taksitle satıldığı için vatandaşımıza cazip geliyor, taksitle ürün almak istediğinizde başvurunuzu alıyor, daha sonra size bilgi vereceğiz deyip gönderiyorlar.   Belirtmiş olduğunuz adrese 2-3 görevli gelip sizin nasıl biri olduğunuzu, muhtardan başlayıp mahalle sakinlerine kadar soruyorlar, yani ürün aldığınızı bütün mahalle sakinleri duymuş oluyor.   Vatandaşın itibari ile oynuyorlar ne kadar borcunuza sadık olursanız olun araştırmanın sonunda kefil istiyorlar.   Bütün işlemleri hallettiniz sıra geldi ürünü almaya, Önünüze 4-5 sayfalık, Mikroskopla okuyacağınız türden ,yazıyla yazılmış anlaşmayı önünüze getiriyorlar.   Vatandaş da okumadan anlaşmayı imzalıyor. Nasıl bir anlaşmaya imza attığını bilmiyor, bildiği zamanda iş işden geçmiş oluyor. Daha sonra ürünü alma sevinciyle eve gidiyorsunuz evde eşiniz bu Alışveriş’den memnun kalmadığını ürünün geri verilmesini istediği zaman,  AVM ye telefon açıyorsunuz karşınızdaki bayan ne demek hemen ürünü almaya birini gönderiyoruz diyorlar fakat ürünü almaya kimse gelmiyor.   Bir bakıyorsunuz senetin günü gelmiş sizde nasıl olsa ürünü geri alacaklar diye ödeme yapmıyorsunuz….   İşte Tefeci faizi burada başlıyor 10 sonrası mı Seneti faiziyle ödeyip nasıl olsa ilk taksiti ödedim deyip ürün sizde kalıyor.   Nevşehir’de Siz siz olun elden taksit oyununa gelmeyin. 
Nevşehir’de son yıllarda çok sık açılan AVM ler, Para kazanmak için her türlü yol ve yöntemleri mubah görerek, insanları kandırma tekniğini kullanarak dar ve az gelirli ailelerimize taksitli mal satarak sıkıntıya düşürmektedirler…

Nevşehir’de son yıllarda çok sık açılan AVM ler, Para kazanmak için her türlü yol ve yöntemleri mubah görerek, insanları kandırma tekniğini kullanarak dar ve az gelirli ailelerimize taksitli mal satarak sıkıntıya düşürmektedirler…

 

Nevşehir’de son yıllarda çok sık açılan AVM ler,

Para kazanmak için her türlü yol ve yöntemleri mubah görerek,

insanları kandırma tekniğini kullanarak dar ve az gelirli ailelerimize taksitli mal satarak sıkıntıya düşürmektedirler…

 

Aileler ürünü aldıktan sonra pişman oluyorlar…..

Ama ürünü geri vermeye kalksalar oradaki görevli hemen atlıyor….

Efendim bizim yetkimiz yok….

Genel merkeze yazı yazacağız….

Onaylanması 1 ay sürer deyip müşteriyi başından savıyor.

Genel merkezden yazı gelene kadar ilk taksit günü zaten gelmiş oluyor.

 

VATANDAŞIN ZAAFLARINDAN YARARLANIYORLAR

 

AVM de satılan ürünler elden taksitle satıldığı için vatandaşımıza cazip geliyor,

taksitle ürün almak istediğinizde başvurunuzu alıyor, daha sonra size bilgi vereceğiz deyip gönderiyorlar.

 

Belirtmiş olduğunuz adrese 2-3 görevli gelip sizin nasıl biri olduğunuzu, muhtardan başlayıp mahalle sakinlerine kadar soruyorlar, yani ürün aldığınızı bütün mahalle sakinleri duymuş oluyor.

 

Vatandaşın itibari ile oynuyorlar ne kadar borcunuza sadık olursanız olun araştırmanın sonunda kefil istiyorlar.

 

Bütün işlemleri hallettiniz sıra geldi ürünü almaya, Önünüze 4-5 sayfalık, Mikroskopla okuyacağınız türden ,yazıyla yazılmış anlaşmayı önünüze getiriyorlar.

 

Vatandaş da okumadan anlaşmayı imzalıyor.

Nasıl bir anlaşmaya imza attığını bilmiyor, bildiği zamanda iş işden geçmiş oluyor.

Daha sonra ürünü alma sevinciyle eve gidiyorsunuz evde eşiniz bu Alışveriş’den memnun kalmadığını ürünün geri verilmesini istediği zaman,  AVM ye telefon açıyorsunuz karşınızdaki bayan ne demek hemen ürünü almaya birini gönderiyoruz diyorlar fakat ürünü almaya kimse gelmiyor.

 

Bir bakıyorsunuz senetin günü gelmiş sizde nasıl olsa ürünü geri alacaklar diye ödeme yapmıyorsunuz….

 

İşte Tefeci faizi burada başlıyor 10 sonrası mı Seneti faiziyle ödeyip nasıl olsa ilk taksiti ödedim deyip ürün sizde kalıyor.

 

Nevşehir’de Siz siz olun elden taksit oyununa gelmeyin. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.