Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir AK Gençlikten Eğitime Tam Destek

İLÇELER 25.11.2016 - 08:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir AK Gençlikten Eğitime Tam Destek

Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları, Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yılmaz Ceylan’a ziyarette bulundu.
Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları, Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yılmaz Ceylan’a ziyarette bulundu.   Gülşehir AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler gününü kutlamak için Gülşehir İlçe milli eğitim müdürüne ziyarette bulunarak 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladılar.   Eğitimde kalitenin ve akademik başarıların arttırılmasına yönelik çalışmaların önemine işaret eden Bilgiç, 15 Temmuz darbe girişimi ardından Yenikapı'da yaşanan birlik ve beraberlik ruhunun, Gülşehir’de tüm siyasi partilerle birlikte eğitime destek vererek, eğitim alanında da hayata geçmesini temenni etti.       Ceylan , "Gülşehir'de Eğitim Kalitesini Yükseltmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız"     İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan yaptığı konuşmada, Gülşehir'e güzel işler yapmak için geldiğini belirterek, "Biz ekip olarak, eğitim alanında Gülşehir'de yakalanan başarıları daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. Eğitim ve öğretimde daha iyi başarıların yakalanması için ne gerekiyorsa yapılacak. Gülşehir'de, başarı çıtasını daha da ileriye götürmenin hedefi içerisinde olacağız ve bu çerçevede planlı ve programlı çalışmalar yapacağız" dedi.     Yüksel Bilgiç ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, İlçe milli eğitim müdürü Yılmaz Ceylan’a görevlerinde başarılar dilediler. 
Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları, Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yılmaz Ceylan’a ziyarette bulundu.

Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları, Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yılmaz Ceylan’a ziyarette bulundu.

 

Gülşehir AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler gününü kutlamak için Gülşehir İlçe milli eğitim müdürüne ziyarette bulunarak 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladılar.

 

Eğitimde kalitenin ve akademik başarıların arttırılmasına yönelik çalışmaların önemine işaret eden Bilgiç, 15 Temmuz darbe girişimi ardından Yenikapı'da yaşanan birlik ve beraberlik ruhunun, Gülşehir’de tüm siyasi partilerle birlikte eğitime destek vererek, eğitim alanında da hayata geçmesini temenni etti.  

 

 

Ceylan , "Gülşehir'de Eğitim Kalitesini Yükseltmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız"  

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan yaptığı konuşmada, Gülşehir'e güzel işler yapmak için geldiğini belirterek, "Biz ekip olarak, eğitim alanında Gülşehir'de yakalanan başarıları daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. Eğitim ve öğretimde daha iyi başarıların yakalanması için ne gerekiyorsa yapılacak. Gülşehir'de, başarı çıtasını daha da ileriye götürmenin hedefi içerisinde olacağız ve bu çerçevede planlı ve programlı çalışmalar yapacağız" dedi.

 

 

Yüksel Bilgiç ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, İlçe milli eğitim müdürü Yılmaz Ceylan’a görevlerinde başarılar dilediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.