Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Çevre Okullara Ziyaret

EĞİTİM 24.11.2016 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden Çevre Okullara Ziyaret

Kardelen Koleji Öğrencileri ve Öğretmenleri Çevre Okullara Ziyarette Bulundu
Kardelen Koleji Öğrencileri ve Öğretmenleri Çevre Okullara Ziyarette Bulundu   Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı, sınıf öğretmeni Adem Çınkır ve iki öğrenciyle Avanos Alaettin İlkokulu ve Bahçelievler 100.yıl İlkokuluna öğretmenler günü ziyaretinde bulundu. Öğrenciler tarafından okul öğretmenlerine gül verilerek "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlandı.   Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten okul müdürleri ve öğretmenleri bu nazik düşüncelerinden dolayı Kardelen Koleji idareci ve öğrencilerine teşekkür ettiler.
Kardelen Koleji Öğrencileri ve Öğretmenleri Çevre Okullara Ziyarette Bulundu

Kardelen Koleji Öğrencileri ve Öğretmenleri Çevre Okullara Ziyarette Bulundu

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı, sınıf öğretmeni Adem Çınkır ve iki öğrenciyle Avanos Alaettin İlkokulu ve Bahçelievler 100.yıl İlkokuluna öğretmenler günü ziyaretinde bulundu. Öğrenciler tarafından okul öğretmenlerine gül verilerek "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlandı.

 

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten okul müdürleri ve öğretmenleri bu nazik düşüncelerinden dolayı Kardelen Koleji idareci ve öğrencilerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.