Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Genç Kadın Cinnet Geçirip Çatıya Çıktı

NEVŞEHİR 21.11.2016 - 19:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Genç Kadın Cinnet Geçirip Çatıya Çıktı

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde oturmuş olduğu evin çatısına çıkan 24 yaşındaki genç kadını görevli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürü kurtardı.
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde oturmuş olduğu evin çatısına çıkan 24 yaşındaki genç kadını görevli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürü kurtardı.   Edinilen bilgilere göre Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi eski zahire pazarında oturan 24 yaşında ki Çilem Kaçar isimli genç kadın savcılık tarafından kendisine verilen 21 bin liralık adli para cezası nedeniyle intihar etmeye teşebbüs etti.   Genç kadının intihara teşebbüs etmesinden dolayı olay yerine ambulans, itfaiye kurtarma ekibi ve çok sayıda polis hazır bulunurken Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından evin hemen altına havanlı branda açıldı. Psikolog tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışan genç kadını ise İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürü Faruk Yaman’ın çatıya çıkması ikna etti.   Genç kadının aşağı indirilmesinin ardından ise Çilem Kaçar’ın halası uzun süre şube müdürü Faruk Yaman’a sarılarak teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.   Çilem Kaçar’ın halası olduğunu söyleyen yaşlı kadın ise yaptığı açıklamada, “ Ben Çilem’in halası olurum. Kendisi beni çağırdı bende Konya’dan geldim. 21 bin lira para cezası gelince bu kız kafayı üşüttü. Nüfus cüzdanını kaybetmesiyle birlikte bunun üzerine bir kağıt geliyor. 21 bin liralık bir kağıt geliyor. Bunun nüfus cüzdanını kim kullanıyor bilgimiz yok. Bana da böyle dedi” diye konuştu. Genç kadının olay yerine gelen ambulansa bindirilerek sağlık kontrolü yapıldı.  
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde oturmuş olduğu evin çatısına çıkan 24 yaşındaki genç kadını görevli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürü kurtardı.

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde oturmuş olduğu evin çatısına çıkan 24 yaşındaki genç kadını görevli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürü kurtardı.

 

Edinilen bilgilere göre Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi eski zahire pazarında oturan 24 yaşında ki Çilem Kaçar isimli genç kadın savcılık tarafından kendisine verilen 21 bin liralık adli para cezası nedeniyle intihar etmeye teşebbüs etti.

 

Genç kadının intihara teşebbüs etmesinden dolayı olay yerine ambulans, itfaiye kurtarma ekibi ve çok sayıda polis hazır bulunurken Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından evin hemen altına havanlı branda açıldı. Psikolog tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışan genç kadını ise İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürü Faruk Yaman’ın çatıya çıkması ikna etti.

 

Genç kadının aşağı indirilmesinin ardından ise Çilem Kaçar’ın halası uzun süre şube müdürü Faruk Yaman’a sarılarak teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Çilem Kaçar’ın halası olduğunu söyleyen yaşlı kadın ise yaptığı açıklamada, “ Ben Çilem’in halası olurum. Kendisi beni çağırdı bende Konya’dan geldim. 21 bin lira para cezası gelince bu kız kafayı üşüttü. Nüfus cüzdanını kaybetmesiyle birlikte bunun üzerine bir kağıt geliyor. 21 bin liralık bir kağıt geliyor. Bunun nüfus cüzdanını kim kullanıyor bilgimiz yok. Bana da böyle dedi” diye konuştu. Genç kadının olay yerine gelen ambulansa bindirilerek sağlık kontrolü yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.