Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Basın Cemiyetleri Ne İş Yapar ?

NEVŞEHİR 14.11.2016 - 16:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Basın Cemiyetleri Ne İş Yapar ?

Lale Haber sahibi Can Taşkın köşesinde bu hafta Nevşehirde faal olarak işlev gören Gazeteciler Cemiyetlerini kaleme aldı. Neler yapılması gerektiğini anlattı.
Lale Haber sahibi Can Taşkın köşesinde bu hafta Nevşehirde faal olarak işlev gören Gazeteciler Cemiyetlerini kaleme aldı. Neler yapılması gerektiğini anlattı.   İŞTE O YAZIDAN BİR KAÇ CÜMLE     Nevşehir’de Gazeteciler Cemiyetleri Ne İş Yapar?   Cemiyet dediğimiz kuvvet gazetelerin ve gazetecilerin haklarını savunan ve onlara yapılacak olan bir yanlışa karşı durması gerek bir meslek örgütü.   Meslek örgütü nedir? Toplum yararına çalışan ve bu yönde kamuoyu oluşturan, kar amacı gütmeyen, sorunların çözümüne katkı sağlayarak çoğulculuk ve katılımcılık kültürünü geliştiren, demokratik işleyişe sahip bürokratik donanımdan yoksun ve gönüllü olarak bir araya gelen bireylerden oluşan örgütlenmedir.   Meslek örgütü, mesleğin anlaşılması, meslektaşların tanınması, takdir edilmesi, gelecekte de ifade bulması ve saygı görmesi için çalışmalar yapmalıdır.     Meslekte mükemmelliğin merkezi olmalıdırlar. Meslek Örgütü meslektaşlarının çalıştıkları kurumlarda haklarını alıp almadığını, çalışma koşullarının iyileştirilmesini sağlar. Meslektaşlar arasında birlik ve beraberliği sağlar. Mesleğin saygınlığını arttırıcı eylemler yapar.     Mesela, Nevşehir’de iki Gazeteciler Cemiyeti var peki onlar nasıl? Nevşehirli gazeteciler ve gazeteler Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyetinden neler beklediklerini dile getirememektedirler. Gazetecilerin hiçbir platformda haklarını savunamamaktadır. Adeta tabelalı protokol ziyareti yapan ziyaretleri karşılayan durumda diyebiliriz.   Devamını okumak için TIKLAYIN    
Lale Haber sahibi Can Taşkın köşesinde bu hafta Nevşehirde faal olarak işlev gören Gazeteciler Cemiyetlerini kaleme aldı. Neler yapılması gerektiğini anlattı.

Lale Haber sahibi Can Taşkın köşesinde bu hafta Nevşehirde faal olarak işlev gören Gazeteciler Cemiyetlerini kaleme aldı. Neler yapılması gerektiğini anlattı.

 

İŞTE O YAZIDAN BİR KAÇ CÜMLE  

 

Nevşehir’de Gazeteciler Cemiyetleri Ne İş Yapar?

 

Cemiyet dediğimiz kuvvet gazetelerin ve gazetecilerin haklarını savunan ve onlara yapılacak olan bir yanlışa karşı durması gerek bir meslek örgütü.

 

Meslek örgütü nedir?

Toplum yararına çalışan ve bu yönde kamuoyu oluşturan, kar amacı gütmeyen, sorunların çözümüne katkı sağlayarak çoğulculuk ve katılımcılık kültürünü geliştiren, demokratik işleyişe sahip bürokratik donanımdan yoksun ve gönüllü olarak bir araya gelen bireylerden oluşan örgütlenmedir.

 

Meslek örgütü, mesleğin anlaşılması, meslektaşların tanınması, takdir edilmesi, gelecekte de ifade bulması ve saygı görmesi için çalışmalar yapmalıdır.

 

 

Meslekte mükemmelliğin merkezi olmalıdırlar.

Meslek Örgütü meslektaşlarının çalıştıkları kurumlarda haklarını alıp almadığını, çalışma koşullarının iyileştirilmesini sağlar.

Meslektaşlar arasında birlik ve beraberliği sağlar.

Mesleğin saygınlığını arttırıcı eylemler yapar.

 

 

Mesela, Nevşehir’de iki Gazeteciler Cemiyeti var peki onlar nasıl?

Nevşehirli gazeteciler ve gazeteler Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyetinden neler beklediklerini dile getirememektedirler. Gazetecilerin hiçbir platformda haklarını savunamamaktadır. Adeta tabelalı protokol ziyareti yapan ziyaretleri karşılayan durumda diyebiliriz.

 

Devamını okumak için TIKLAYIN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.