Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Sağlıkta Skandallar Hiç Bitmiyor

SAĞLIK 01.11.2016 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Sağlıkta Skandallar Hiç Bitmiyor

Nevşehir Dr İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesinde kirli çarşaf, yatak ve odalardaki atıl durumdaki işe yarayıp yaramayacağı belli olmayan malzemelerin durumu vatandaşlarca Lale Haber whatscapp hattına gönderilerek bu duruma kim dur diyecek diye tepki gösterildi.
Nevşehir Dr İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesinde kirli çarşaf, yatak ve odalardaki atıl durumdaki işe yarayıp yaramayacağı belli olmayan malzemelerin durumu vatandaşlarca Lale Haber whatscapp hattına  gönderilerek bu duruma kim dur diyecek diye tepki gösterildi.     Nevşehir Devlet Hastanesinin bakımsız ve kirli olduğunu ileri süren vatandaşlar ayrıca eski KETEM ve Sigara Bırakma Merkezi olarak kullanılan yerin halini fotoğraflarını atarak Hastane Yönetiminin esas uğraşması gereken işlerle uğraşmadığını iddia ettiler.   Nevşehir sağlık için hizmet etmesi gerekenler temizliğinde sağlık olduğunu unutmuş durumdalar.    Nevşehir’de milleti sosyal medyada takip edip haber yapan değil takip edilen haber sitesi olan Lale Haber olarak Nevşehir Dr İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi yönetimine soruyoruz     Bu fotoğraf ve görüntülerdeki yeri işler acısı hali nedir ?     Neden bu zamana kadar bu yer ile ilgili çalışma yapılmadı ?     Hastane yönetimi olarak bu yerdeki malzemelerin kullanılırlığı tespiti yapıldı mı ?     Tasarruf edilmesi gereken devlet dairelerinde tasarruf yapılması yerine müsriflik diz boyu olmuşcasına kullanılmayan yerlerde lambalarının gündüz vakti bile açık olması hastane yönetimi olarak nasıl bir açıklama yapacaksınız ?     Doktorlardan daha az maaş alıyoruz diye mi işinizi tam anlamıyla takip etmiyorsunuz ?     Milletten alınan vergiler ile hizmete sunulması gereken bu malzemelerin hesabını kim verecek ?     Hastane denetlemesi devam ederken Sağlık Bakanlığından gönderilen müfettişe bu yer gösterildi mi ?           FETÖ konusunda Genel Sekreter Muhammed Çömce tarafından yapılan açıklama sonra haberimiz ile ilgili Hastane yönetimi olarak nasıl bir çalışmada bulundunuz ?     Milletin 15 Temmuz ile birlikte vatanına nasıl sahip çıkıldığını tüm dünyaya gösterdiği gibi Nevşehir’in Takip edilen sitesi olan www.lalehaber.com Haber Merkezi olarak herkesin işine bir kez daha sahip çıkarak sadece para ,  şan ve şöhret yerine vatanı için ekstra çalışmasını gerektiğini söyleyerek hastanede ki bu duruma yetkililerce bir an önce el konulmasını istiyor. Şikayet ve İhbarlarınızı bize ulaştırmanızı talep ederek tüm yaptığımız haberlerimizi arkasında ve takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.                  
Nevşehir Dr İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesinde kirli çarşaf, yatak ve odalardaki atıl durumdaki işe yarayıp yaramayacağı belli olmayan malzemelerin durumu vatandaşlarca Lale Haber whatscapp hattına gönderilerek bu duruma kim dur diyecek diye tepki gösterildi.

Nevşehir Dr İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesinde kirli çarşaf, yatak ve odalardaki atıl durumdaki işe yarayıp yaramayacağı belli olmayan malzemelerin durumu vatandaşlarca Lale Haber whatscapp hattına  gönderilerek bu duruma kim dur diyecek diye tepki gösterildi.

 

 

Nevşehir Devlet Hastanesinin bakımsız ve kirli olduğunu ileri süren vatandaşlar ayrıca eski KETEM ve Sigara Bırakma Merkezi olarak kullanılan yerin halini fotoğraflarını atarak Hastane Yönetiminin esas uğraşması gereken işlerle uğraşmadığını iddia ettiler.

 

Nevşehir sağlık için hizmet etmesi gerekenler temizliğinde sağlık olduğunu unutmuş durumdalar. 

 

Nevşehir’de milleti sosyal medyada takip edip haber yapan değil takip edilen haber sitesi olan Lale Haber olarak Nevşehir Dr İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi yönetimine soruyoruz

 

 

Bu fotoğraf ve görüntülerdeki yeri işler acısı hali nedir ?

 

 

Neden bu zamana kadar bu yer ile ilgili çalışma yapılmadı ?

 

 

Hastane yönetimi olarak bu yerdeki malzemelerin kullanılırlığı tespiti yapıldı mı ?

 

 

Tasarruf edilmesi gereken devlet dairelerinde tasarruf yapılması yerine müsriflik diz boyu olmuşcasına kullanılmayan yerlerde lambalarının gündüz vakti bile açık olması hastane yönetimi olarak nasıl bir açıklama yapacaksınız ?

 

 

Doktorlardan daha az maaş alıyoruz diye mi işinizi tam anlamıyla takip etmiyorsunuz ?

 

 

Milletten alınan vergiler ile hizmete sunulması gereken bu malzemelerin hesabını kim verecek ?

 

 

Hastane denetlemesi devam ederken Sağlık Bakanlığından gönderilen müfettişe bu yer gösterildi mi ?

 

 

 

 

 

FETÖ konusunda Genel Sekreter Muhammed Çömce tarafından yapılan açıklama sonra haberimiz ile ilgili Hastane yönetimi olarak nasıl bir çalışmada bulundunuz ?

 

 

Milletin 15 Temmuz ile birlikte vatanına nasıl sahip çıkıldığını tüm dünyaya gösterdiği gibi Nevşehir’in Takip edilen sitesi olan www.lalehaber.com Haber Merkezi olarak herkesin işine bir kez daha sahip çıkarak sadece para ,  şan ve şöhret yerine vatanı için ekstra çalışmasını gerektiğini söyleyerek hastanede ki bu duruma yetkililerce bir an önce el konulmasını istiyor. Şikayet ve İhbarlarınızı bize ulaştırmanızı talep ederek tüm yaptığımız haberlerimizi arkasında ve takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.