Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e Ne Verdiniz Söyleyin !

NEVŞEHİR 25.10.2016 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e Ne Verdiniz Söyleyin !

Nevşehir ekonomik olarak daralıp göç verip tükenirken, İstanbul´da yıllardır Nevşehir Günleri yapılarak neyin showu yapılıyor
Nevşehir ekonomik olarak daralıp göç verip tükenirken, İstanbul´da yıllardır Nevşehir Günleri yapılarak neyin showu yapılıyor   Pekmez gitti. Patates gitti. Peribacası maketi gitti. Valiler gitti. Halı Kilim gitti. Avanosdan çanak çömlek gitt. Pilav Tavuk gitti.… İstanbulda  düzenlenen NEVŞEHİR GÜNLERİ İstanbul´da her yıl kutlanıyor.     NEVŞEHİR ekonomik olarak daralıp göç verip tükenirken, İSTANBUL´da yıllardır NEVŞEHİR GÜNLERİ düzenleniyor.     Düzenlenen bu günlerin hali hazırda Nevşehir´e bir katkısının ise görülüp görülmediği merak ediliyor.     Nevşehir Derneklerinini başını çektiği NEVŞEHİR GÜNLERİ devam ediyor. Her yıl bir yenisi düzenlenen NEVŞEHİR GÜNLERİ yine bildik görüntülere neden oldu. Yıllar önce hazırlanan pankart depodan çıkartılarak yine aynı yerine asılıyor. Aynı şeyler ve aynı konuşmalar her yıl tekrarlanıyor.     Lale Haber olarak soruyoruz ; NEVŞEHİR TANITIM GÜNLERİ´nin ne zaman asıl kaynak olan Nevşehir´e katma değer sağlayacağı ise merak ediliyor.     Gazetecilere randevu vermeyen Başsavcı, savcı , hakim , müdür, kaymakam Nevşehir Dernek Başkanıyım diyenlere hemen randevu veriyor.     Bu kadar önemli bir görevi icra edenler Nevşehir’e ne değer katıyor. Yoksa önde onlar görünüp arkada başka işlermi dönüyor.     Ekonomik olarak göç verip daralan şehir için derli toplu projeler elzemken, İSTANBUL´da yeme içme odaklı etkinlikler serisinin devam etmesi ise tuhaf bulunuyor.     Bu tür etkinliklerin şehre bir artı sağlayıp sağlamadığı ise bilinmiyor. Zerrece bir turizm aktivitesi olmayan şehirde, turizm gelirleri çok azken, asıl mecra olan NEVŞEHİR için bir şeyler yapılması elzemken, İSTABUL´da “aman şehrim canım şehrim” beyanatlarının artık bir kenara bırakılarak, dağ gibi sorunlar yumağı ile boğuşan şehrin bir an önce kalkınıp gelişmesi için ciddi yatırımların yapılması bekleniyor.   Nevşehirliyim diyen öğünenler bu memlekete ne katıyor. Nevşehir Spor Başkanını bir şeyler yaptıkça başarılı olmasını istemeyen zenginler ancak milleti karalamaya çalışıyor. Soruyoruz siz ne yapıyorsunuz.   Nevşehir  Spor Başkanı Gaziantepli ama doyduğum yerde harcama yapacağım diyerek Sporuna sahip çıkıyor. Siz çıkıp show yapıyor bir şey hesaplıyor diyorsunuz. Peki siz Nevşehir’e ne veriyorsunuz. Sizde o değerli Başkanın yaptığını yapsanızda show yapsanız keşke....    
Nevşehir ekonomik olarak daralıp göç verip tükenirken, İstanbul´da yıllardır Nevşehir Günleri yapılarak neyin showu yapılıyor

Nevşehir ekonomik olarak daralıp göç verip tükenirken, İstanbul´da yıllardır Nevşehir Günleri yapılarak neyin showu yapılıyor

 

Pekmez gitti. Patates gitti. Peribacası maketi gitti. Valiler gitti. Halı Kilim gitti. Avanosdan çanak çömlek gitt. Pilav Tavuk gitti.… İstanbulda  düzenlenen NEVŞEHİR GÜNLERİ İstanbul´da her yıl kutlanıyor.

 

 

NEVŞEHİR ekonomik olarak daralıp göç verip tükenirken, İSTANBUL´da yıllardır NEVŞEHİR GÜNLERİ düzenleniyor.

 

 

Düzenlenen bu günlerin hali hazırda Nevşehir´e bir katkısının ise görülüp görülmediği merak ediliyor.

 

 

Nevşehir Derneklerinini başını çektiği NEVŞEHİR GÜNLERİ devam ediyor. Her yıl bir yenisi düzenlenen NEVŞEHİR GÜNLERİ yine bildik görüntülere neden oldu. Yıllar önce hazırlanan pankart depodan çıkartılarak yine aynı yerine asılıyor. Aynı şeyler ve aynı konuşmalar her yıl tekrarlanıyor.

 

 

Lale Haber olarak soruyoruz ; NEVŞEHİR TANITIM GÜNLERİ´nin ne zaman asıl kaynak olan Nevşehir´e katma değer sağlayacağı ise merak ediliyor.

 

 

Gazetecilere randevu vermeyen Başsavcı, savcı , hakim , müdür, kaymakam Nevşehir Dernek Başkanıyım diyenlere hemen randevu veriyor.

 

 

Bu kadar önemli bir görevi icra edenler Nevşehir’e ne değer katıyor. Yoksa önde onlar görünüp arkada başka işlermi dönüyor.

 

 

Ekonomik olarak göç verip daralan şehir için derli toplu projeler elzemken, İSTANBUL´da yeme içme odaklı etkinlikler serisinin devam etmesi ise tuhaf bulunuyor.

 

 

Bu tür etkinliklerin şehre bir artı sağlayıp sağlamadığı ise bilinmiyor. Zerrece bir turizm aktivitesi olmayan şehirde, turizm gelirleri çok azken, asıl mecra olan NEVŞEHİR için bir şeyler yapılması elzemken, İSTABUL´da “aman şehrim canım şehrim” beyanatlarının artık bir kenara bırakılarak, dağ gibi sorunlar yumağı ile boğuşan şehrin bir an önce kalkınıp gelişmesi için ciddi yatırımların yapılması bekleniyor.

 

Nevşehirliyim diyen öğünenler bu memlekete ne katıyor. Nevşehir Spor Başkanını bir şeyler yaptıkça başarılı olmasını istemeyen zenginler ancak milleti karalamaya çalışıyor. Soruyoruz siz ne yapıyorsunuz.

 

Nevşehir  Spor Başkanı Gaziantepli ama doyduğum yerde harcama yapacağım diyerek Sporuna sahip çıkıyor. Siz çıkıp show yapıyor bir şey hesaplıyor diyorsunuz. Peki siz Nevşehir’e ne veriyorsunuz. Sizde o değerli Başkanın yaptığını yapsanızda show yapsanız keşke....

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.